Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkóság volt ez a részemről? (lennt bövebben)
Azon robbant ki a vita,hogy a párom egyik haverját fel akartam venni ismerősnek,el is küldtem neki a felkérést.Párom viszont kiakadt ezen,hagyjam békén a haverjait,nem is ismerem őket.....Tényleg ekkora probléma lenne?Nem is jön be,csak szimplán ismerősnek jelöltem.Párom utána mondta,csak megy a szrkavarás,és egyszer megfogja unni és elmegy.De ez miatt???
Nem is pasizok rajta,csak szimplán felmegyek beszélgetni,azokkal a rokonokkal akik vidéken élnek.Ennyi.Néhe megosztok pár képet és ennyi.Párom szerint egy bunkó vagyok.Lassan 3 éve vagyunk együtt.
Nagyon zárkózott lány vagyok,így legalább tudok beszélgetni régen látott rokonokkal,ismerősökkel.....Ha meg Facebookom nem lenne,a kutya nem lenne kiváncsi rám...Egy barátom nincsen,akivel eltudnék beszélgetni stb.Értitek??A párom dolgozik kétnaponta 12 órát,és teljesen egyedül vagyok itthon(én munkát keresek jelenleg),azon kivül,hogy takaritok stb,nem tudom lekötni magam.Jól esik nekem úgymond "beszélgetni"
Mit tegyek????Ez miatt szerintem hülyeség lenne kidobnia(amúgy is szr a helyzet itthon),csoda,hogy idáig nem ment el:((((
Gondolom,most az jön,hogy hogy esne nekem,ha ő venne fel lányokat....szrul esne.....pedig tényleg soha nem csaltam meg,és nem is fogom.Ő ezt az egészet hülyeségnek tartja,nincs is fennt,azt mondja,hogy biztos akarnak majd velem ismerkedni stb.....Jó régóta fennt vagyok senki nem írt rám....én se senkire....ez az egy volt....:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!