Szerintetek ez bunkóság volt a részemről?
2-es: Hidd el, tudom, hogy nem jóindulatból és kedvességből érdeklődött. Egy kétszínű aljas kígyó, aki mások magánéletén szeret élvezkedni.
3-as: Pontosan, ezt szokta csinálni, ahol dolgozom egy elválasztó fal van és azon át szoktam hallani, hogy adja tovább a többieknek a frissen szerzett pletykatémát. Arra még nem kérdezett rá tőlem, hogy hetero vagyok-e vagy egyéb, de a portás csaj bepasizott és ő meg szintén bepöccent mikor nekiállt az új pasijáról faggatózni.
Pontosan azt tetted, amit ebben a szituban tenni kell.
Hogy kibeszél, attól nem kell tartani, mert mások is szenvednek tőle, csak nem olyan jellemek, mint te!
Ez egy ismert emberi hiba, ezzel kell élni. Képzeld el a családját, otthon mi lehet...
szóval okos voltál!
Talán igen.
Ha nem vársz a harmadik kérdésig, ezt írnám: egyáltalán nem!
# 7
Nekem olyan ismerőseim is vannak, akik néha mások párkapcsolatáról kiosszák negatív hangnemben, hogy mikor mit mondott, és elkezdik a maguk módján értelmezni, irreleváns értelmezéseket adni ezeknek, ami elég zavaró, mert nincs közük hozzá, és nem érthetik mindazt, amit olyan fontoskodóan elemeznek.
Miért kellene elmenniük a "kedvenc pózig"? Én még a közeli barátaimtól is rossz néven vennék egy ilyen kérdést, nem hogy a kollégámtól...
Mi értelme félreértelmezni a kérdést? Ha egyszer már azon a ponton áll, hogy kiismerte őt, és tudja, hogy mit miért kérdez, akkor miért kellene belemagyarázni, hogy "nem tudhatja, hogy kedvességből kérdezte-e", miközben igen, tudhatja. Vannak akik tényleg ilyenen képesek élvezkedni, ami elég ellenszenves.
Bár valóban nem muszáj adni a véleményükre, aki meg szintén látja, hogy milyenek, az nem fog bunkónak tartani emiatt. Az én környezetemben sem szokás mindent kiteregetni az életünkről olyannak, aki nincs közeli viszonynak.
Ha más oldalról nézzük, akkor az ő részéről is nem helyénvaló reakció a sértődött "bocsizás", hiszen csak annyit mondták, hogy nem akarsz erről beszélni, ezzel semmi olyant nem állítottál, ami a bántására utalt volna, egy szóval sem mondtad még, hogy "tapintatlan vagy, ne kérdezősködj", csak ő értelmezte így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!