Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság lenne részemről?
Együtt alszok barátommal. Még nem szexeltünk, igazából csókon kívül még nem volt semmi mert nemrég jöttünk össze.
Szeretném egy kicsit felizgatni majd: tudok szexisen táncolni (évekig táncoltam, nagyon jól megy, meg exem miatt van tapasztalatom benne). Csinos is vagyok, tudom hogy nagyon tetszene neki. Le akarom venni a lábáról.
De most még szexet és pettinget sem akarok. Esetleg egy kis tipi-tapi, csók belefér, de a többi izgalmas részt én még későbbre hagynám.
Ha felizgul és nem elégítem ki sehogy, az bunkóság?
17/L 18F
Ez undorító lenne részedről... Kicsit képmutatás is, hiszen ahhoz nagylány vagy, hogy felizgasd, illegesd neki magad szexuálisan, de még pettingelni sem akarsz. Nagyon rossz érzés a fiúknak, ha felizgatod őket, aztán úgy hagyod... Csúnya dolog!
Mondjuk szerintem együtt aludni se kéne egy friss kapcsolatban még, de ti tudjátok.
nem szép. nagyon nem. Gondolj bele, h mindennél jobban vágysz az eperfagyira. A kedvesed meg előtted eszi elégedett sóhajok közepette, majd mikor már elepedsz érte, közli, h nem kapsz.
Bunkóság lenne a részéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!