Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság volt tényleg a részemről?
Nem találok benne sértőt. Nekem is sokszor van olyan, hogy valaki nem szimpatikus, és amikor jobban megismerem, akkor az lesz.
De ha a külsejére értetted, hogy nem tetszett, akkor talán azért esett neki rosszul, mert tetszeni akar neked és most elbizonytalanodott, hogy ő elég szép-e, elég csinos-e. Gondolom, nem esett túl jól az önbizalmának.
Nem értem, ez miért lett volna bunkóság. Mondjuk ez a "nem tetszettél" kicsit tényleg erős, mondhattad volna helyette, hogy nem jött be, de azért annyira nem kellett volna ezen sem fönnakadnia.
20/L
Nem volt bunkóság.
Nekem is megmondta barátnőm, hogy az elején volt pár dolog, ami miatt fenntartásai voltak. Jólesett? Nem. De legalább elmondta, és a lényeg, hogy most minden rendben.
Belefutottál abba, hogy őszinte voltál.
Sokszor egy nőhöz kifejezetten nem szabad őszintének lenni :)
A nagy e a fenekem és hasonló színtű kérdésekből nem jössz ki jól, és ilyen kérdésekhez oltári diplomácia kell ám.
A lányok szeretik az őszinteséget csak nem bírják, ezt jó ha megjegyzed egy életre :)
Erre a kérdésre az lett volna a helyes válasz, hogy "túl szép voltál ahhoz, hogy egyből merjek lépni", vagy hasonló. Ezt értik :)
Amúgy bunkó nem voltál! Csak őszinte. S mint említettem azt nem bírják ilyen kényesebb kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!