Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves páromnak fogalma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves páromnak fogalma nem volt az eslő világháború dátumáról, de még az évszázadot sem sikerült eltalálnia. Szerinte ez nem fontos es nem is érdekes. Nekem nagyon kiábrándító ez a hozzáállás, tudatlanság. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem a 14. században volt az első világháború.

2021. febr. 17. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét évszámokat én se tudnám megmondani egyik világháborúhoz sem, egyszerűen nem tudok számokat megjegyezni, sosem tudtam. Viszont bármikor tartok neked egy kiselőadást magukról a történésekről, a szövetségekről, ideológiákról stb. Önmagában az évszám nem ismerete még nem jelent egyértelműen tudatlanságot.
2021. febr. 17. 15:51
 52/79 anonim ***** válasza:
100%
Azért el kéne tudni helyezni. Nem a távoli múltról van szó, rengeteg ember sorsát határozták meg a két világháborúhoz kapcsolódó események úgy, hogy a jelenre is komoly kihatásuk van. Nekem azt kommunikálja az illetőről, hogy fogalma sincs, milyen közegben-környezetben van, az orránál és gyomránál nem lát tovább.
2021. febr. 17. 17:44
 53/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez arra utal, hogy abszolút semmi történelmi ismerete nincs, mert számára az "első világháború" az szó szerint valamilyen tényleges első háborút jelenthet a történelemben, ezért helyezte az 1400-as évekre. Tehát ez gáz. Tanulatlan.
2021. febr. 17. 19:28
 54/79 anonim ***** válasza:
16%
Na és te tudod, hogy mi az az improprius integrál? Nálam ez elég alap fogalom.
2021. febr. 17. 21:10
 55/79 anonim ***** válasza:
11%
Es a forkolas? Azbmeg nekem alap ma is forkoltam egyet
2021. febr. 17. 21:49
 56/79 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudok valamit, ezért több vagyok, avagy tudsz valamit, ezért kevesebb vagy. Ez a hozzáállás a fő oka, hogy tanulatlan embertől nem akarok semmit. Nem a tudás hiánya. Nem tudni valamit nem szégyen, de megideologizálni ezt a hasznosságot használva kifogásként, ez szégyen.
2021. febr. 18. 10:18
 57/79 anonim ***** válasza:
54%
Megforkollak!
2021. febr. 18. 11:19
 58/79 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez alapműveltség. Én szeretek olvasni, tanulni, kulturálódni, biztos nem tudnék hosszabb távon egy ennyire tufa emberrel együttlenni.
2021. febr. 18. 11:59
 59/79 anonim ***** válasza:
77%
Mi az a tufa?
2021. febr. 18. 14:55
 60/79 anonim ***** válasza:
100%
Műveletlen, faragatlan, tuskó.
2021. febr. 18. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!