Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorult helyzetben mennyire számíthatsz a párodra? (Egyáltalán számít ez, gondolsz ilyesmire?) Ha pl. 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba, akkor a párod hagyná, hogy elvigyék?
Én mindig úgy voltam vele, hogy a család az család, teszem amit kell, és a páromtól is ezt várom el.
Tegyük fel, 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba harcolni (ahonnan nem jön vissza), akkor a párod hagyná, hogy elvigyék, vagy szemrebbenés nélkül fejbelövi a 2 katonát? (Vállalva, hogy ezért talán kivégzik.)
Illetve mennyire szempont a párkapcsolatotokban, hogy számíthattok-e egymásra?
30/F
Ez nem jó példa. Ha szembeszállna két felfegyverzett katonával azonnal lelőnék és utána is elvinnék a fiúnkat, vagy őt is azonnal lelőnék, vagy az egész családot. Kinek jó az?
Ellenben szorult helyzetben maximálisan számíthatok rá. Egy ideig nem volt munkám, amikor hozzáköltöztem külföldre. Számoltunk ezzel, hoztam a megtakarításomat de az nem nagyon volt elég semmire. Támogatott mindenben, munkát találni is segített. Most megint nehéz időszakom van a családomban történt események miatt, és ugyancsak maximálisan mellettem áll lelkileg.
Nem lesz gyerekem soha, tehát ez a kérdés irreleváns.
Hogy számíthatok-e rá? Biztos vagyok benne.
"Ha szembeszállna két felfegyverzett katonával azonnal lelőnék" - Jobb ha elviszik a fiad? Huh, én 4-ig megkockáztatnám, 5-nél inkább utánuk mennék...
Ismerkedek egy lánnyal, van egy "játék kutyája", 5 kilós, aranyos, múltkor két németjuhász keverék szájából szedtem ki, azóta mindenki úgy néz rám, mintha valami superman lennék, el se hiszem, hogy ők hagyták volna, hogy széttépjék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!