Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szorult helyzetben mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorult helyzetben mennyire számíthatsz a párodra? (Egyáltalán számít ez, gondolsz ilyesmire?) Ha pl. 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba, akkor a párod hagyná, hogy elvigyék?

Figyelt kérdés

Én mindig úgy voltam vele, hogy a család az család, teszem amit kell, és a páromtól is ezt várom el.

Tegyük fel, 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba harcolni (ahonnan nem jön vissza), akkor a párod hagyná, hogy elvigyék, vagy szemrebbenés nélkül fejbelövi a 2 katonát? (Vállalva, hogy ezért talán kivégzik.)

Illetve mennyire szempont a párkapcsolatotokban, hogy számíthattok-e egymásra?

30/F

2020. okt. 22. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Hulye pelda.
2020. okt. 22. 20:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért is? - Azért nem mindegy, hogy nyugodtan megyek-e melózni, mert ha bármi van, a barátnőm helytáll... vagy mire hazaérek egyedül zokog, mert elvitték a fiunkat.
2020. okt. 22. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jó példa. Ha szembeszállna két felfegyverzett katonával azonnal lelőnék és utána is elvinnék a fiúnkat, vagy őt is azonnal lelőnék, vagy az egész családot. Kinek jó az?

Ellenben szorult helyzetben maximálisan számíthatok rá. Egy ideig nem volt munkám, amikor hozzáköltöztem külföldre. Számoltunk ezzel, hoztam a megtakarításomat de az nem nagyon volt elég semmire. Támogatott mindenben, munkát találni is segített. Most megint nehéz időszakom van a családomban történt események miatt, és ugyancsak maximálisan mellettem áll lelkileg.

2020. okt. 22. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen harcias a párod, akkor jobban járnak, ha őt viszik el.
2020. okt. 22. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz.
2020. okt. 22. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Annyiban rossz példa, hogy én soha nem akarok gyereket és nagyon fontos szempont, hogy olyan társam legyen aki szintén nem akar. Egyébként igen, bármikor számíthatok rá, nem csak a jó időszakokban, hanem a rosszban, betegségben, mély hullámvölgyekben is.
2020. okt. 22. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem lesz gyerekem soha, tehát ez a kérdés irreleváns.

Hogy számíthatok-e rá? Biztos vagyok benne.

2020. okt. 22. 20:17
 8/11 A kérdező kommentje:

"Ha szembeszállna két felfegyverzett katonával azonnal lelőnék" - Jobb ha elviszik a fiad? Huh, én 4-ig megkockáztatnám, 5-nél inkább utánuk mennék...

Ismerkedek egy lánnyal, van egy "játék kutyája", 5 kilós, aranyos, múltkor két németjuhász keverék szájából szedtem ki, azóta mindenki úgy néz rám, mintha valami superman lennék, el se hiszem, hogy ők hagyták volna, hogy széttépjék...

2020. okt. 22. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy játék kutya visszaszerzésétől eljutottál odáig, hogy a 3. világháborútól az asszonnyal akarod megmentetni a jövőbeli gyerekedet?
2020. okt. 22. 20:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát, ha a kutyát (kutyáját) se bízhatom rá...
2020. okt. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!