Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorult helyzetben mennyire számíthatsz a párodra? (Egyáltalán számít ez, gondolsz ilyesmire?) Ha pl. 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba, akkor a párod hagyná, hogy elvigyék?
Én mindig úgy voltam vele, hogy a család az család, teszem amit kell, és a páromtól is ezt várom el.
Tegyük fel, 20 év múlva beállít 2 katona, hogy elvigye a fiatokat a 3. világháborúba harcolni (ahonnan nem jön vissza), akkor a párod hagyná, hogy elvigyék, vagy szemrebbenés nélkül fejbelövi a 2 katonát? (Vállalva, hogy ezért talán kivégzik.)
Illetve mennyire szempont a párkapcsolatotokban, hogy számíthattok-e egymásra?
30/F
A példa két okból sántít.
1. A közös gyereketeket védi, de itt nem te, hanem a gyerek számíthat rá, utána lehet, hogy te vagy a kõvetkező, akit lelő, attól még a gyereket védheti.
2. Nem vagyok benne biztos, hogy imponálna, ha az egyetlen megoldása az lenne, hogy lelövi a katonákat. Sőt, elég rossz megoldásnak tűnik, a környezetből kiragadva. Lehetett volna korábban megszökni az országból, el lehett volna érni, hogy jó pozíciót kapjon a gyerek, ahol nincs veszélyben. Kevés olyan esetet tudok elképzelni, ahol azzal, hogy lelövi a katonákat, jobb helyzetbe kerülünk (mert eddig nem lehetett menekülni, de most elfogató paranccsal majd menni fog?). Szóval első hallásra ez egy nagyon rossz taktika és pont megbízhatatlannak tűnik az, akivel folyton vitatkozni kell, hogy ne csinàljon ostobaságot.
A harmadik kutyás eset nálam hatàreset, nem voltam ott, de inkább a kutya vesszen, minthogy a páromnak legyen baja, mert felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!