Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves páromnak fogalma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves páromnak fogalma nem volt az eslő világháború dátumáról, de még az évszázadot sem sikerült eltalálnia. Szerinte ez nem fontos es nem is érdekes. Nekem nagyon kiábrándító ez a hozzáállás, tudatlanság. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem a 14. században volt az első világháború.

2021. febr. 17. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%

20. Század 1914.-1918.

Napra pontosan nem tudom.

2021. febr. 17. 01:58
 12/79 anonim ***** válasza:
66%
Senkinek nem tűnt fel, hogy a kérdező a végén odaírja, hogy szerinte a 14. században volt? Így mindenkinek leeshetne, hogy trollkodik. De ő most csak csodálkozik, hogy mennyire sok itt a buta ember, akik úgy okoskodnak, hogy figyelmesen el se olvassák a kérdést. Vagy ha el is olvassák, akkor sem esik le nekik a lényeg. Szerintem jót is nevetgél rajtatok, ahogy én is.
2021. febr. 17. 02:41
 13/79 anonim ***** válasza:
67%

Mindig elámulok, amikor egyértelmű troll kérdésekre egy csomóan elkezdenek normálisan válaszolni, sőt még kiselőadást is tartanak.

Kiírom, hogy mekkorát köptem, a tudósok meg vegyelemzést adnak a nyálamról. De a normális kérdéseket meg széttrollkodja mindenki.

2021. febr. 17. 03:30
 14/79 anonim ***** válasza:
36%

Arra nem is gondoltál, hogy egyátalán nem érdekli?

Ez nem tudatlanság, csak pont le***ja hogy mikor volt, mert őt más érdekli.

Ha élesben megy a játék, tehát ha kilépsz a való életbe, akkor áruld már el hogy mit érsz a kiváló történelem tudással?

Tudsz venni kenyeret?

A rezsit tudod fizetni?

Nem az iskolai tanulmány határozza meg hogy milyen sikeres ember leszel az életben, hanem a kitartás, alázat és szorgalom.

Előttem is írták, de én is tudok példát írni egy emberről akinek szakmunkása van és vígan megél belőle, jobban keres mint egy értelmiségi, szóval nem értem miért kell valakit az iskolai végzettsége, vagy az iskolában megszerzett tudása miatt lenézni.

2021. febr. 17. 04:48
 15/79 anonim ***** válasza:
36%

#12 Az a probléma hogy vannak olyan emberek, akik ez halálosan komolyan gondolják!

Én automatikusan ugrok az ilyen okoskákra akik azt hiszik övék az egész világ mert okosak, aztán a valóságban kész csoda hogy életben maradnak.

2021. febr. 17. 04:51
 16/79 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem troll, csak elírta. Igen, gondolhatnánk, hogy troll, de amennyi válasz jött, hogy nem elég, hogy nem tudják, nem is érdekli őket, és még cikinek sem érzik, hanem ők vannak felháborodva, hogy egy ilyen alap évszàmot nem tudni miért gáz....szerintem simán nem tudja az ő párja sem, úgy látszik, ez mostanra általános lett.

Anno, mikor ismerkedtem, én a botrány helyesírást tettem szóvá, és az volt a válasz, hogy neki nincs diplomája, (általános iskolás anyag az írás) mi vagyok én, tanár? (nem, csak képes vagyok helyesen hasznàlni az anyanyelvemet) és hogy attól még lehet jó ember a másik, ha nem tud helyesen írni. Igen, csak épp halál ciki, hogy egy hivatalos papírt nem tud kitölteni hiba nèlkül. Kb olyan ciki ezt a dátumot is nem tudni. Nem Luxemburgi Zsigmond uralkodását kérdezte, hanem egy múlt századi eseményt, ami szerintem még mindig elég gyakran előkerül.

2021. febr. 17. 05:54
 17/79 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom ő nem a történelemből él. Akkor miért kellene másodpercre pontosan tudnia a kérdésre a választ?

Felháborító hogy ezt a mocskos vérengzést még tanítják a kicsiknek az iskolában. Nem gyermekeknek való tartalom,még a felnőttek gyomra is összeszorul ha olvas a háborúról egy cikket. El kellene már felejteni és soha többé nem beszélni erről a kegyetlenségről.

2021. febr. 17. 06:11
 18/79 anonim ***** válasza:
84%
Nem másodpercre pontosan, hanem a századot sem tudta. 😁
2021. febr. 17. 06:16
 19/79 anonim ***** válasza:
7%

#12 nekem féltűnt, de lepontoztak.

9. válaszoló vagyok.

2021. febr. 17. 06:17
 20/79 Ypszilon1980 ***** válasza:
97%
A kérdező lehet, hogy troll, de a jó a téma. Azt gondolom, hogy szét kell választani azt, hogy valaki fejből nem tudja, de ha pl. egy tesztben választási lehetőségként már tudná. A tudás nem mindig mérhető ilyen egyszerűen.
2021. febr. 17. 06:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!