Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves páromnak fogalma nem volt az eslő világháború dátumáról, de még az évszázadot sem sikerült eltalálnia. Szerinte ez nem fontos es nem is érdekes. Nekem nagyon kiábrándító ez a hozzáállás, tudatlanság. Szerintetek?
Szerintem borzasztó kiábrándító. Pontos évszámokat oké, ne tudja, de alap törtémelmi eseményeket igenis kell tudni, hogy mi mikor volt és elhelyezni az időben is. Ahogy alap irodalmi műveket és írókat is. Hozzátartozik az alapműveltséghez. Mit ad át majd a gyerekeinknek, ha fogalma sincs az őt körülvevő világról? Hogy beszélgetek vele időnként komoly dolgokról? Nem, nem a második világháború pontos történéseit akarom vele megvitatni, de minen minennel összefügg, csomó érdekes beszélgetésünk volt pl férjemmel politikai témában, amihez igenis tudni kell egyes országok történelmét.
Volt egy exem, 30 éves volt a srác, és konkrétan tagadta, hogy Magyarországon kommunizmus volt és fogalma nem volt róla, hogy alig pár éve a délszláv háború itt zajlott mellettünk... Megkérdezte, hogy mik azok a lukak a falon amikor Szarajevóban jártunk, és csak ámult, amikor meséltem...
Buta ember nem volt, de köszi, nekem ez baromi kiábrándító volt és nem akarok ilyen műveletlen embert magam mellé. Ahogy azt sem, hogy amikor a gyerekünk kérdez tőle dolgokat, akkor letagadja, vagy hülyeséget tanítson neki. A férjem szerencsére nem szakbarbár és ismeri a világot amiben élünk.
A sok túl okos meg egy tojást nem tud megfőzni...
Akkor most melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!