Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves páromnak fogalma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves páromnak fogalma nem volt az eslő világháború dátumáról, de még az évszázadot sem sikerült eltalálnia. Szerinte ez nem fontos es nem is érdekes. Nekem nagyon kiábrándító ez a hozzáállás, tudatlanság. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem a 14. században volt az első világháború.

2021. febr. 17. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
89%
Sokan azzal jonnek nem tudom ezeket, mert nem ettol leszek intelligens, meg a kenyeret se ezen fogom venni. Valoban nem, sot konkret evszamok valszeg soha nem lesznek szuksegedre, viszont az azokhoz kapcsolodo tudas, ertekitelet, osszefuggesek ismerete elosegit, hogy akar aktual politikai, gazdasagi osszefuggesek atlassunk a jelenkorban, ami sajnos mara mar hianycikk lett. Itt a fo gond inkabb az a hozzaallas, ami meg 14 evesen meno volt, hogy “ugysem hasznalom soha”. Aztan az emberek felnott, akar felelos szulokent is ezt az attitudot kovetik es fogalmuk sincs a korulottuk forgo vilagrol. Van ennek a egy baja tekintve, hogy kb 10 millio konteo hivo orszaga vagyunk. Az erdeketelenseg a minimalis tudasvagy a kiabrandito a kerdezonek, nem az hogy most ezt nem tudta.
2021. febr. 17. 10:54
 42/79 anonim ***** válasza:
83%
Azt kérdezd meg magadtól, miért szeretted meg? Ha csak a történelmi tudàsàval van baj, minden màs okés, akkor ciki ugyan, de elmagyaràzhatod neki. Ha màs ban sem stimmel tekintve, akkor baj, és ez csak hab a tortàn.
2021. febr. 17. 11:06
 43/79 anonim ***** válasza:
87%
Itt nem arról van szó, hogy valakit érdekel-e a történelem, vagy sem. Bármelyik világháborúról nem tudni legalább olyan alap dolgot, hogy melyik században volt (nyilván kettő volt, és mindkettő a XX. században), ez sajnos egyértelműen nagyfokú műveletlenségre utal. A reakciójából miszerint ez nem fontos és nem érdekes, egyértelműen arra lehet következtetni, hogy igénye sincs a fejlődésre. Nem való hozzád, kérdező! Nagyon fontos, hogy intellektuálisan azonos szinten légy a pároddal, különben nem leszel boldog, és előbb vagy utóbb úgyis borítasz. Borítékolható.
2021. febr. 17. 11:51
 44/79 anonim ***** válasza:
49%
Én tudom a dátumot, de egyetértek a pároddal, ezt tudni se nem fontos, se pedig nem érdekes. Na erre varrjál gombot!
2021. febr. 17. 11:57
 45/79 anonim ***** válasza:
100%

44, ez csak annyit jelent, hogy nem illesz a kérdezőhöz (feltéve ha nő vagy :D)

Vannak dolgok amik nem szükségesek az élet gyakorlati részéhez és életben maradáshoz, de igenis alapművelség része. Dobnék egy hátast, ha a párom nem tudná ezeket. Vagy, hogy ki az a Petőfi Sándor,vagy sose hallott Jézusról, Buddháról vagy Mohamedől, vagy mi is az a Trianon, miért nem öntünk össze lúgot és savat vagy hogy hogy működik a saját teste (nem egy nővel találkoztam aki azt se tudta mi az az ovuláció). Ha nem tudja mi volt

Az embernek jobb esetben van egy általános műveltsége minden témában.

2021. febr. 17. 12:13
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha nem tudja mi történt itt a XX. századi Európában, akkor honnan tudná megítélni a jelenlegi politikai helyzetet? Nem látja át a folyamatokat, a miérteket, gőze sincs az egészről. Nem tudnék olyan emberrel lenni, akit nem érdekel az amiben él.
2021. febr. 17. 12:15
 47/79 anonim ***** válasza:
Nekem errol a viragot argemonnak cimu film jut az eszembe. Ott mondja az egykori meggyogyitott fogyatekos korabbi onmagara: az utolso falat kenyeret is megosztotta volna azzal aki ehezik
2021. febr. 17. 12:55
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak 2 évig tanultunk biológiát gimiben, mert "elég az". Meg is látszik. Előtte környezetismeret volt általánosban, az teljesen más, gimiben már volt egy kis anatómia, meg nekem fősulin szerencsére, de sokszorr így is csak kamillázok, ha testi bajokrol van szó meg ott a net.

Világháborús meg főbb eseményeket illik tudni, de nekünk ezt se tanították behatóan, hogy mit vont maga után, mert sose volt rá idő, gimiben be se fejeztük. Így másoktól hallottam dolgokat, meg ismét ott a net..

2021. febr. 17. 13:02
 49/79 anonim ***** válasza:
0%

Meg ugye mindig mast tanitanak. Hitlernpl. Azt mindta hogy az ellensegei kenyszeritettekbhanoruba s obegy bekeparti ember.

A beket lerszebugy kepzeltevelm hogy kiirtja az oroszokat s az uralon túlról nem tamadjak. (az. AA vonalon tul folyamatosan bombazta volna a gyarakat.

2021. febr. 17. 15:27
 50/79 anonim ***** válasza:
49%
Párdon
2021. febr. 17. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!