Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves páromnak fogalma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves páromnak fogalma nem volt az eslő világháború dátumáról, de még az évszázadot sem sikerült eltalálnia. Szerinte ez nem fontos es nem is érdekes. Nekem nagyon kiábrándító ez a hozzáállás, tudatlanság. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem a 14. században volt az első világháború.

2021. febr. 17. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, hogy ennyien írtatok! Nem probléma ha megosztó a téma, örülök, hogy több nézőpontot is elolvashatok. A kérdés nem troll, ennyi szabadidőm azért nincs :). Annak érdekében, hogy elosztassak pár kételyt, szeretném felhívni a figyelmet a leírásban lévő becsült időre, a 14. századra. Nem az a baj, hogy a pontos évszámot nem tudja valaki, hanem hogy több száz évet tévedett. Érdekes még, hogy sokan az érettségire asszociálnak. Nekem a legnagyobb félelmem ezzel kapcsolatban, hogy ha ennyire nincs képben, hogy globális problémákat nem lát át, rengeteg mindennel tovagyűrőző hatással volt a világháború eseménye, ezért a tartom a műveltség részének.
2021. febr. 17. 08:57
 32/79 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ez az első eset, hogy számomra alap dolgokkal nincs tisztában. Ez pedig bizony okozhatja a párkapcsolat vesztét, mert korlátozva érzem magam bizonyos témakörökben ami engem érdekel, neki pedig kellemetlen lenne mert nem tud hozzászólni. Ez a történelmi esemény egy kiragadott példa egy nagy sokaságból, sajnos több alapvető dolog problémás. Akármennyire jó ember, sajnos nem elég, ha így nem tudok Őt lelkitársnak tekinteni.

2021. febr. 17. 09:04
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
En meg tudom erteni a problemat. Minden embernek mas a fontos. En pl. A torteto masokon atgazolo vagy ep ha kell hazudó a celjaikert kepmutato embereket viselem nehezen de tudok rola hogy van nő akinek imponál az ilyen ferfi.
2021. febr. 17. 09:16
 34/79 anonim ***** válasza:
85%

Emberek: ha az első világháborút nem tudja elhelyezni, vajon mit tud Trianonról? Ezen talán el lehetne gondolkozni...

Lehet azt mondani, hogy sznobizmus, én meg azt mondom, hogy egy polgártól, sőt, magyartól legalább a legfőbb történelmi ismeretek meglegyenek. Ha nem is tudja a világháború főbb csatáit fejből, meg nem tudja, hogy Izrael hányszor háborúzott, az még oké, nem érdekli, de azért, azt tudni, hogy a háborús összeomlás mekkora veszteséget okozott az országnak és mekkora katasztrófába sodróhat egy ország a háborús retorikával, illetve nem tudni, hogy Izraelben nyaralva miért vannak szögesdrótok néhol, az gáz. Egy bizonyos szintű tájékozottság szerintem elvárható, nem sznobizmus (hasonlóan biológiai meg matematikai ismeretek is).

Ettől még lehet értékes ember, meg lehet jó ember, de azért szerintem az alapműveltség is érték, nem kéne rá legyinteni...

2021. febr. 17. 09:24
 35/79 anonim ***** válasza:
83%

attól,hogy nem jó történelemből, még lehet intelligens ember

Én sem vagyok túl jó, rengeteg évszámról sajnos halvány lila gőzöm sincs. Lehet ez ciki meg kellemetlen,de amikor iskolába jártam a tanár nem foglalkozott az anyag leadásával, szinte mindenki 3-4-es volt 0 tanulással, akkori fejjel én még úgy gondoltam,hogy ha úgy is megkapom a jegyet tanulás nélkül,akkor erre nincs szükségem

Persze,most már másképp gondolkozom és fontosak ezek a dolgok

De a pénztáros nem úgy adja oda a kenyeret a boltban,hogy előtte kikérdez töriből

Ha lesz majd gyermekem, akkor lesz lehetőségem mindent “újratanulni”

Szerintem ha ezzel kapcsolatban azt írod ez egy szakító ok, akkor valószínűleg neked olyan pár kell akivel a reggelinél a Muhi csatáról beszélgethettek, a barátodnak más az érdeklődési körbe

Nekem biztos nem kéne egy ilyen lenéző okostóni

Mert mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei

2021. febr. 17. 10:09
 36/79 anonim ***** válasza:
98%

És mit vártok a hazai oktatástól és a hazai diákságtól, mikor sokan az életről sincsenek képben? Mármint a valós, mai életről.

Pl.: Amikor sokan az egyetemről kikerülve nem tudják, hogy egy állásinterjúra miként kell felöltözni.

2021. febr. 17. 10:17
 37/79 anonim ***** válasza:
16%

és mutasd meg neki a kérdést amit kiírtál, szerintem nem kell majd szakítanod vele,mert ő fog

#tudatlanság

2021. febr. 17. 10:18
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
En azon nevetek hogy melyrehato biologiai ismeretekkel jon ki mar az altalanos iskolabol is a gimnazium után meg annal is melyebbel de meg akkor se tudja mit kell tennie ha gyomorrontast kap
2021. febr. 17. 10:32
 39/79 anonim ***** válasza:
86%
Azért a muhi csatát szerintem ne hasonlítsuk össze az I. világháborúval. Az, hogy valaki olyan szinten fogalmatlan, hogy századra se tudja elhelyezni a történelem egyik leghangsúlyosabb, a mai napig konkrét hatásokkal rendelkező eseményét az igencsak probléma. Ezek szerint gőze sincsen Trianonról, a délszláv háborúkról, a XX. századi és a mostani világpolitikáról, nagyhatalmakról, magáról az Európai Unióról, röviden az őt körülvevő világról. Ezekkel a fogalmatlan emberekkel nem az a probléma, hogy nem tudnak évszámokat, hanem, hogy nem értik a világ működését, közvetve ezért ismétli magát folyamatosan a történelem, ezért csúszunk bele mindig újabb háborúkba. Emlékezni kell és tanulni a múltból, nem lehet ezeket ilyen nagyvonalúan lesöpörni az asztalról, mert végzetes következményei vannak a tudatlanságnak. A tudás hatalom, ezt nem véletlenül mondják.
2021. febr. 17. 10:33
 40/79 anonim ***** válasza:
29%

Én írtam a Muhi csatát

És ha őt ez nem foglalkoztatja? Mert nem ilyen beállítottságú, azért el kell ítélni? Lehet őt a művészetek érdeklik

Szerintem ettől nem lesz kevesebb,mint te vagy bármelyikünk

A legegyszerűbb ha a kérdező olyan párt választ, akivel azonos az érdeklődési kör :) így megkíméli magát a felesleges hajtépéstől,hogy milyen műveletlen a párja

2021. febr. 17. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!