Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orálisam kapcsolatba kerültem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?

2020. nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
70%
#69. Vagy, épp az nincs, ami kéne!
2020. dec. 4. 15:29
 72/77 anonim ***** válasza:
82%

#70. De hát a 67. nem azt mondta, hogy az orvosok közt ne lenne elvált ember egy se, hanem azt, hogy szerinte miattad sose tenné meg.

Úgy írta, tudja.

Ő tudja miért tudja.

2020. dec. 4. 16:39
 73/77 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon is általánosnak tűnt a megfogalmazás. Lehet, hogy értem nem és én ezt nem is szeretném. De vannak orvosok, akik ott hagynak csapot-papot.
2020. dec. 4. 17:03
 74/77 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
63%
Igen, egyetértünk.
2020. dec. 7. 20:00
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sikerült megnyugodnod legalább nagyjából? Biztosan rossz lehetett a csalódás meg a sok sírás... . . . . . . . .

. . . .

2020. dec. 8. 05:30
 76/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm, némileg. Azóta jelentkezett, szeretett volna beszélgetni meg meginni egy pohár bort. Megmondtam neki hogy beszélgessen és iszogasson a feleségével, azóta egy kicsit visszaestem a szomorúságba.
2020. dec. 8. 10:34
 77/77 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a hibbant tyúk, aki orvosokra gerjed?
2021. márc. 3. 04:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!