Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?
#57.
Aki félrekefél az jellemtelen, akit csalnak, az mindig egy szent, aki kizárólag 100%-ban áldozat, neki a dolgokra nincs is semmilyen ráhatása ?
Az egy dolog, hogy van ráhatàsa. De az a megoldás, hogy a másik inkább félrebszik, mint kilépjen abból, amiben már állítólag nem boldog? Ezzel megfelelő megoldást talált a csaló a problémára? Így majd több szex lesz otthon?Nem lesz. Egyszerűen gyáva, kényelmes. Nem mer egy új életet kialakítani, amiben lehet egy darabig önmagáról kellene gondoskodnia. Inkább hagyja, hogy az idegen nőktől váladékos, bacis alsóit összemossa a felesége a saját és a gyerekei ruháival. Gusztustalan is az egész. Pfejj! Gyáva, mert nem meri felvállalni a családja előtt, hogy csak úgy random kinyal idegen nőket. És jellemtelen, mert a tettei után otthon simán belemosolyog a családja képébe, mint akinek nincsen semmi takargatnivalója. Egy hazug fsz.
#63. Hát persze, ez a feláborodás hangja. Még jogos is...
De ez mire elég?
Kb. bortani mindent.
Csakhogy van aki szétmegy és jobb kapcsolata lesz, de van aki hasonlóan gyalázatos kapcsolatot épít, mint az előző volt.
Szóva nem egyről beszélünk!
Te a jelenségekről, én azt mondom a MIÉRT-ekre IS figyelni kéne!
Erről a dokiról is alig tudunk valamit, de az elmarasztalás, az hamar kész...
Pedig LEHET, hogy az alsógatyáját is kidobja, de LEHET, hogy nem.
Mégis honnan tudhatnád?!
Mivan, ha tényleg nem random p.nyaló sportmegcsaló, hanem akkor, még az elején minden szép szó komly volt tőle?
Én nem tudhatom, de ti honnan tudjátok ilyen biztosan az ellenkezőjét?
Amúgy meg láttam olyat, hogy a megcsalt fél a megcsalás után ilyeneken kezdett gondolkozni miután lehiggadt, hogy "mi a fenéért pont velem történt ez?" "Mit rontottam én el?" "Olyan jó fej vagyok én, mint amilyennek hittem magam évekig?"
Csak az ilyen embert manapság igen gyorsan lehülyézik...
Pedig az lett a vége, hogy azóta is együtt vannnak!
Láttuk mekkora nagy utatat tettek meg MIND A KETTEN egymás felé ...
Tudvalevő, hogy sajnos a szeretők egyik "funkciója" pont ez, rádöbbenti az ügyfelet a család értékességének még annál is nagyobb mélységeire.
Az egyéjszakás szertőké is.
Ma megütötte egy mondat a fülem. Egy kereskedő mondta:
"Mindig az kéne, ami nincs."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!