Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orálisam kapcsolatba kerültem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?

2020. nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
59%

#57.

Aki félrekefél az jellemtelen, akit csalnak, az mindig egy szent, aki kizárólag 100%-ban áldozat, neki a dolgokra nincs is semmilyen ráhatása ?

2020. nov. 30. 15:39
 62/77 anonim ***** válasza:
100%
Inkább "karakán"-t kellett volna írnom. (#60.)
2020. nov. 30. 15:45
 63/77 anonim ***** válasza:
26%

Az egy dolog, hogy van ráhatàsa. De az a megoldás, hogy a másik inkább félrebszik, mint kilépjen abból, amiben már állítólag nem boldog? Ezzel megfelelő megoldást talált a csaló a problémára? Így majd több szex lesz otthon?Nem lesz. Egyszerűen gyáva, kényelmes. Nem mer egy új életet kialakítani, amiben lehet egy darabig önmagáról kellene gondoskodnia. Inkább hagyja, hogy az idegen nőktől váladékos, bacis alsóit összemossa a felesége a saját és a gyerekei ruháival. Gusztustalan is az egész. Pfejj! Gyáva, mert nem meri felvállalni a családja előtt, hogy csak úgy random kinyal idegen nőket. És jellemtelen, mert a tettei után otthon simán belemosolyog a családja képébe, mint akinek nincsen semmi takargatnivalója. Egy hazug fsz.

2020. nov. 30. 15:57
 64/77 A kérdező kommentje:
Nekem egyre azon jár az agyam, hogy miért nem válik el. A gyerekei már nem kicsik, kamaszok. Az anyagiak nem jelentenek problémát. Azok alapján amit a feleségéről elmondott, neki nagyon nem jó otthon és boldogtalan. Valami nem kerek a történetben én már azt is el tudom képzelni hogy annyira talán nem is rossz neki, ha nem válik. Engem hülyített meg még ki tudja hány nőt.
2020. nov. 30. 18:52
 65/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Én napok óta nem tudom abbahagyni a sírást.
2020. nov. 30. 18:52
 66/77 anonim ***** válasza:
66%

#63. Hát persze, ez a feláborodás hangja. Még jogos is...

De ez mire elég?

Kb. bortani mindent.

Csakhogy van aki szétmegy és jobb kapcsolata lesz, de van aki hasonlóan gyalázatos kapcsolatot épít, mint az előző volt.

Szóva nem egyről beszélünk!

Te a jelenségekről, én azt mondom a MIÉRT-ekre IS figyelni kéne!

Erről a dokiról is alig tudunk valamit, de az elmarasztalás, az hamar kész...

Pedig LEHET, hogy az alsógatyáját is kidobja, de LEHET, hogy nem.

Mégis honnan tudhatnád?!

Mivan, ha tényleg nem random p.nyaló sportmegcsaló, hanem akkor, még az elején minden szép szó komly volt tőle?

Én nem tudhatom, de ti honnan tudjátok ilyen biztosan az ellenkezőjét?

Amúgy meg láttam olyat, hogy a megcsalt fél a megcsalás után ilyeneken kezdett gondolkozni miután lehiggadt, hogy "mi a fenéért pont velem történt ez?" "Mit rontottam én el?" "Olyan jó fej vagyok én, mint amilyennek hittem magam évekig?"

Csak az ilyen embert manapság igen gyorsan lehülyézik...

Pedig az lett a vége, hogy azóta is együtt vannnak!

Láttuk mekkora nagy utatat tettek meg MIND A KETTEN egymás felé ...

2020. dec. 1. 01:00
 67/77 anonim ***** válasza:
84%
EGY ORVOS SOSEM adja fel miattad az egzisztenciáját és a családját! Bárki bármit is fog itt írni. Ennyi. Tudom.
2020. dec. 1. 03:07
 68/77 HutOfBabaYaga ***** válasza:
93%

Tudvalevő, hogy sajnos a szeretők egyik "funkciója" pont ez, rádöbbenti az ügyfelet a család értékességének még annál is nagyobb mélységeire.

Az egyéjszakás szertőké is.

2020. dec. 1. 05:07
 69/77 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
100%

Ma megütötte egy mondat a fülem. Egy kereskedő mondta:

"Mindig az kéne, ami nincs."

2020. dec. 2. 20:13
 70/77 A kérdező kommentje:
67, szerinte ez nem attól függ, kinek mi a foglalkozása. Nekem pl. van elvált orvos ismerősöm.
2020. dec. 2. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!