Hidegen hagy Orbán Viki, Gyurcsány Fletó, és Vona Gabi Is. Csak én tartom furcsának, hogy vérre menő viták vannak pl. ezen az oldalon is velük kapcsolatban?
"és Vona Gabi Is."
Még annyi kérdésem lenne, hogy miért ilyen ótvar a gyaksi.hu helyesírás-ellenőrzője? Rendre kijavítja a helyesen leírt mondataimat. Miért?
Micsoda lepontozást fogok én kapni hejj...
Na megmondom én neked:
Azért, mert még mindig a szocializmusban elfogadott módon gondolkozik a fél ország, ami azt jelenti, hogy az emberek még mindig azt hiszik, hogy fel kell nézni EGY EMBERRE, az uralkodóra, és mi ő értük vagyunk és ezért éljenezni kell.
A helyzet az, hogy felvilágosíthatná valaki a népet, hogy attól, hogy többpártrendszer van, attól az nem azt jelenti, hogy egy diktátor helyett most van kettő és akkor kettőjük közül kell választani, kinek éljenezzünk,
HANEM
A pártok vannak értünk. Ezt úgy kell felfogni, mintha munkáltató lenne a nép és az alkalmazott a kormány.
Megmondjam mit csinál a nép (munkáltató)?
Az egyik alkalmazottja majdnem csődbe vitte a céget, ezért kirúgta.
Felvett egy másikat, hátha jobb lesz (főleg a másik oldal gyűlöletéből), és a végeredmény az lett, hogy az új alkalmazott kipróbált sok hülyeséget, gyűlölködést keltett a cégen belül, mindenki utálja a másikat és közben a cég nyeresége egyáltalán nem növekszik, sőt...
Mit csinál a főnök(nép)? Visszaakarja hívni a kirúgott alkalmazottat, amelyik majdnem csődbe vitte őt, de lehet, hogy inkább megtartja a mostanit, mert szerinte nem létezik más ember a földön, aki hátha jobban tudná végezni a munkáját... Ja és közben odakinn veri egy hungarista az ablakot, hogy majd ő jobban csinálja (jobbik), de a főnök inkább a kiutáltat akarja, vagy a mostanit megtartani.
Mi lesz a cég sorsa? Nem fejlődik, toporog, gyűlölet megmarad.
Szerintetek ez a főnök, jó főnök?
Nézzetek magatokba. A pártok vannak értünk, nem fordítva.
"Ja és közben odakinn veri egy hungarista az ablakot, hogy majd ő jobban csinálja (jobbik), "
Ez a része tetszett a legjobban :))
Hát igen, rájuk egy lyukas kotongumit se bíznék, nemhogy a saját gazdasági környezetem, boldogulásom....
Ettől függetlenül a Fityisz, meg az MSZP sem jó. Az MSZP különösen nem..... tragikus egy 8 évünk volt alattuk, bár ez a mostani 4 is elég gengszter.
Összességében egyetértek veled, én biztos nem foglak lepontozni.
""Ja és közben odakinn veri egy hungarista az ablakot, hogy majd ő jobban csinálja (jobbik), "
Ez a része tetszett a legjobban :))
Hát igen, rájuk egy lyukas kotongumit se bíznék, nemhogy a saját gazdasági környezetem, boldogulásom.... "
Hát én dettó így vagyok ezzel Vonuljanak be Iránba azt minket hagyjanak békén.
Nekem nem az Iránozással van bajom, hanem a pofaszaggató kettős mércéjüktől, hogy lepolitikusbűnözőznek másokat, mikor náluk ugyanúgy van.... értem én, hogy "el kő számoltatni" a lopós, sikkasztós ürgéket, de addig ne szólogasson már be, amíg köztük is ugyanúgy vannak, polgármestereik, meg a képviselőik között is. Bízza csak ide a népre. Ha lop a baloldali, ülni fog. Ha lop a jobboldali, az is. A fideszes is. Ennyi.
Ezen kívül a gazdasági agypéniszük is visszatetszést kelt sokakban (bennem főleg!) :), meg az ilyen Novák Előd féle pofák, akik -már bocsánat a kifejezésért- ge<->cibuták. Mit keresnek az ilyenek egy magyar Parlamentben?
Na, de kattanjunk le a jobbikról egy kicsit. Inkább vissza az eredeti kérdéshez. Miért kell rácuppani ezekre a politikus-kápókra? Van ennek bármi értelme azon túl, hogy az ellenoldaliakkal egy jót lehet így délután fröcsögni?
Sajnos "ennél a cégnél" mindössze csak hárman dolgoznának!
Mit tehet a "munkáltató"?
Kénytelen közüllük kiválasztani azt amelyik a legkevésbé árt neki!
7-es:
VAGY a főnök elgondolkozhatna és elkezdhetne keresni új munkaerőt, mert így a cég gatya lesz a többihez képest.
Ilyen egyszerű a dolog, csak ti túlbonyolítjátok.
"Kénytelen közüllük kiválasztani azt amelyik a legkevésbé árt neki!"
No de szerinted ki ártana a 3 közül a legkevésbé? Csak a tények szintjén:
-MSZP gyakorlatilag legutóbb széjjellopta az országot, olyan mennyiségű befizetett adót talicskázott offshore számlákra külföldre, hogy még most, 4 évvel utánuk is negyedmilliárdjával bukkanunk rá a régebbi pártelitnél (lásd: Simon-ügy)
-Jobbik a 4 éve alatt lehet, hogy megf.i.ngatná a cigányságot, ami határozottan jó, de magával rántaná a magyar gazdaságot is, ami viszont nagyon nem jó. Ötleteik megvalósíthatatlanok gazdasági, ipar-felélesztési kérdésekben, én pedig nem akarok családostul éhezni a kövi 20 évben
-Fidesz: talán a legnagyobb gengszter mind közül, még ha nem is lop annyit, mint az MSZP, és nem is olyan tökhülye a gzadasághoz, mint a Jobbik. Az összes állami-közigazgatási munkahelyen a csókosaik vannak, csak a fidesznyikeket veszik fel dolgozni, itt már nem számít az, hogy milyen értelmes vagy, vagy hogy milyen végzettséged van, ha rokon vagy, benne vagy a gengeszterbuliban (lásd: Vitézy Dávidka retardált beltenyésztett pofája a BKV élén, mint BKK-vezérigazgató)
Szerintem ragoznom nem kell. Minden opcióval veszítünk, szopunk.
Hiányolom, hogy az eddigi megközelítésekből hiányzott az a lényeges körülmény, hogy "a tömeg a végletekig befolyásolható!"
Vagyis a példánál maradva: a főnök nagyon meg van vezetve a jelenlegi alkalmazottja által! Sikerült politikailag legyilkolnia a korábbi munkavállalót, önmagát folyamatosan fényezi, és egyedüli letéteményesnek kiáltotta ki magát. Ezt mára majd' mindenki beszopja, és aki nem, az nem tud csinálni semmit, akkora az ellenszél.
Az, hogy személyesen nem ismerjük a politikusokat, semmit nem jelent. Attól (vagy épp annak ellenére) tőlük függ az életünk. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!