Hidegen hagy Orbán Viki, Gyurcsány Fletó, és Vona Gabi Is. Csak én tartom furcsának, hogy vérre menő viták vannak pl. ezen az oldalon is velük kapcsolatban?
"Az, hogy személyesen nem ismerjük a politikusokat, semmit nem jelent. "
Ezzel vitatkoznék. Józan gondolkodás, logika szerint az embernek nem volna szabad "fényeznie", ahogyan fogalmaztál, az ismeretlent. Az ismertet (családtag, barátok) nyilván, hiszen azokkal valamilyen kapcsolatban vagy, nyilván jót akarsz nekik. De az, hogy elvtelenül cumizzuk Orbánt, vagy Vonát, vagy Fletót, az hihetetlen ostobaságra utal.
" Fizikailag lehetetlen mindenkinek ismernie a parlamentben ülőket."
Nem mindenkiről beszélek, hanem azokról a marhákról, akik ezeken a patkányokon vitáznak, miattuk szólogatnak be egymásnak. Te túlfilozofáltad a dolgot.
Nyilván nem mindenki hülye, azért a magyar populáció józanabbik rásze nem rózsaszín lencsén keresztül látja a helyzetet. Csak leszögeztem, hogy vannak ilyenek is, akik -szerintem- hülye elmebetegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!