Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hidegen hagy Orbán Viki,...

Hidegen hagy Orbán Viki, Gyurcsány Fletó, és Vona Gabi Is. Csak én tartom furcsának, hogy vérre menő viták vannak pl. ezen az oldalon is velük kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Komolyan, hogyan lehet az, hogy emberek ezrei képesek ezeken a vérszívókon vitatkozni, egymás torkának esni, mikor a gyakorlatban még csak nem is ismerik őket? Jó eséllyel az életben nem találkoztak velük, nem fogadtak hűséget nekik, minek védik olyan meggyőződésesen őket? Semmi hasznuk nincsen belőle. Nem értem én ezt.....

2014. márc. 3. 13:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Az, hogy személyesen nem ismerjük a politikusokat, semmit nem jelent. "

Ezzel vitatkoznék. Józan gondolkodás, logika szerint az embernek nem volna szabad "fényeznie", ahogyan fogalmaztál, az ismeretlent. Az ismertet (családtag, barátok) nyilván, hiszen azokkal valamilyen kapcsolatban vagy, nyilván jót akarsz nekik. De az, hogy elvtelenül cumizzuk Orbánt, vagy Vonát, vagy Fletót, az hihetetlen ostobaságra utal.

2014. márc. 3. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem ostobaság, csak kényszerűség. Fizikailag lehetetlen mindenkinek ismernie a parlamentben ülőket. Az ősközösségben -de még az ógörög demokráciában is- megvolt a lehetőség, hogy a személyes benyomások alapján döntse el a nép, kit akar vezérének. Ma sajnos az lesz a vezér, aki jobban "el tudja adni magát", vagyis jobban meg tudja vezetni a tömeget. Ezt látjuk most is.
2014. márc. 3. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:

" Fizikailag lehetetlen mindenkinek ismernie a parlamentben ülőket."

Nem mindenkiről beszélek, hanem azokról a marhákról, akik ezeken a patkányokon vitáznak, miattuk szólogatnak be egymásnak. Te túlfilozofáltad a dolgot.

Nyilván nem mindenki hülye, azért a magyar populáció józanabbik rásze nem rózsaszín lencsén keresztül látja a helyzetet. Csak leszögeztem, hogy vannak ilyenek is, akik -szerintem- hülye elmebetegek.

2014. márc. 3. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Melyik Jobbikos politikus bukott le sikkasztással, korrupcióval? Linket légyszi, én nem találom.
2014. márc. 3. 16:12
 15/15 A kérdező kommentje:

[link]

Parancsolj. Sikkasztás, hűtlen kezelés, csalás. Minden van. + ez a faszi maga a két lábon járó közvagyon elleni bűncselekmény:

[link]

2014. márc. 3. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!