Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orálisam kapcsolatba kerültem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?

2020. nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
98%
Ha nős, akkor hogyhogy nem egyértelmű, hogy ez ennyi volt? Csak erre kellettél.
2020. nov. 26. 15:59
 12/77 anonim válasza:
100%
Ez egy egyéjszakás kaland volt számára szerintem
2020. nov. 26. 16:01
 13/77 anonim ***** válasza:
98%
Vagy 10 perces..
2020. nov. 26. 16:06
 14/77 anonim ***** válasza:
89%

A kérdéseidből és a kommentjeidből szerintem tudjuk, hogy miért nem keres...

Tudod az IQ szexi. Te meg jó példa vagy arra, hogy miért nem szabad buta csajjal alkalmizni. Mert nem fogja fel, hogy miről szólt a dolog.

2020. nov. 26. 16:18
 15/77 A kérdező kommentje:
Kokrétan udvarolt. Azt mondta nagyon vonzódik hozzam már jó ideje (!!!) és hogy a felségével szinte nem házasok, csak együtt élnek szex nélkül. Évek óta! Ha nekem ilyen pasim lenne megmásznám minden nap kétszer. Szóval a nő bőven tett azért hogy megcsalják, nem kell sajnálni. Úgy érzem többet jelentek neki de nem mer felvállalni engem.
2020. nov. 26. 17:04
 16/77 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el mindegyik ezt mondja aki félredug. Nagyon sok esetben otthon minden oké csak unatkozik a pasi. Nem tud válni hitel, gyerekek miatt. A felesége elhanyagolja, nincs szex... Stb.
2020. nov. 26. 17:08
 17/77 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elképzelni hogy egy ilyen okos ember, aki életeket ment minden nap, ilyet hazudjon. Nekem nem tűnt kamunak hogy elhanyagolja őt a felesége. Aki egyébként láttam többször is, nem egy matyó hímzés de attól még szexelhetnének. Nekem ez több volt mint röpke kaland, az első ilyen alkalmam volt. Becsíptünk, beszélgettünk, összekavartunk. Én nem tudom elfogadni hogy ez csak ennyi volt. Butaság lenne személyesen felkeresni? Bár lehet most a kórházba be se engednének.
2020. nov. 26. 17:11
 18/77 anonim ***** válasza:
93%

Mindegyik ezt a bevált mesét alkalmazza az ilyen naiv kislányok megszerzésére.

De most komolyan, van még nő aki ennek a szövegnek manapság is bedől? A legtöbb esetben van otthon is szex, csak kevesebb. Sok esetben meg csak a változatos punci kell az illetőknek. A feleségek ezt ugye sehogyan sem képesek megadni a hűtlen, jellemtelen férjecskéknek.Csak egy puncijuk van, nem 5.

Egy biztos kérdező, téged sem az eszed miatt próbált ki.

2020. nov. 26. 17:13
 19/77 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu akkor miért nem keres téged? Miért nem tudod elérni ha olyan fontos vagy neki?
2020. nov. 26. 17:14
 20/77 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó volt az az alkalom? Ha igen, akkor örülj neki. Ha nem, akkor vond le a tanulságot, hogy még jó sem volt, önző a pasas
2020. nov. 26. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!