Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?
"Úgy érzem hogy külsőleg tetszem neki. A vonzalom az bizonyításra került egyértelműen."
Ja,meg még rajtad kívül sok nő is tetszik még neki, akiket már kipróbált, meg még kifog.
Hátpersze, hogy bizonyításra került a vonzalom, hiszen leszophattad az "okos, intelligens, jellemes" hímet. Ez aztán a megtiszteltetés, egy valódi örök szerelem kezdete. 👏🤣🤣🤣Rég röhögtem ennyit.
Nagyon kis naiv vagy és buta. Még most sem fogod fel, hiába írták már le többen, hogy csak arra kellettél neki.
Most őszintén, mit vártál? Hogy majd borít érted mindent?XD
Nem vagytok egy szinten, ne álmodozz.
Igen vonzódott hozzád, meg is sz.patott, megkapta amit a vonzódásával várt. A szerelem és a vonzódás nem ugyanaz. Ennyire kellettél neki, nem az ő kategóriája vagy, csak a pippantásra voltál jó.
Az meg hogy mi a foglalkozása, semmi köze ahhoz hogy milyen a privát életében a nőkkel. De látom neked nagyon imponál, hogy orvos és talán ezért is vagy ennyire rácuppanva. Ugyanennyire kellene akkor is, ha pék volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!