Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?
A korábbiak azt hitték, hogy kihasználja, hogy csak sz.0patás tötrént, pedig kiderült, hogy ő is odatette magát és megfelelő altesti teljesítménnyel viszonozta a dolgot!
Könnyű leszólni itt bárkit is, hamar-hamar...
Értem #50. Oké.
Az, hogy nem ösztönzöd válásra, ez meg külön nagyon oké, szimpatukus hozzáállás...
Szerető sem akarsz lenni, és ez is oké, a te döntésed. Meg hát kezdetben nem ezt sugalmazta...
Szerintem, ha ennyire profin, előre megfontoltan hazudott neked a szex reményében, akkor folytatná! Miért is ne?
Tenné a szépet neked továbbra is, és még több ingyenszexet kapna. És persze adna is. Ezesetben még többet sírnál majd a végén.
Szerintem aki otthon ennyire nem kap ÉS tényleg ennyire tudatos hazudó, annak nem elég egy alakalom! És el is tudja érni a céját!
Úgyhogy én óvatosabbn bánnék a becsmérlő szavakkal.
KKérdezőre is gondolok, de ő most éppen csalódott és talán-?- érthető a dühe, de a többi Hozzászólók egynémelyike nagyon elveti a sulykot.
Szerintem azért érdemes túllépni ezen a gyermektelenszingli-tinédzser-könnyenítélő állapoton, mert szerintem észrevétvenül mérgezi a lelket.
Ha sikerülne mozdulni ezen a téren az árnyaltabb váleményformálás felé, a többi ember szándékainak pontosabb feltérképezése felé, ami a lehetséges okok szélesebb skálájára való nagyobb nyitottságot jelent, akkor LEHET, hogy kiegyensúlyozottabb életet lehetne teremteni. Szóval lehet. Mindenkinek saját maga körül.
Nem piszkálni akarlak!! Elég a bánatod. Ez egy fölvetés.
"Akkor miért is "gyáva, jellemtelen" tisztelet #47-es??"
Gyáva elválni, csak a kifogásokat keresi, hogy miért is marad a"szar" házasságában.
Jellemtelen, mert a felesége háta mögött félrebszik a szar a házassága c. indokkal. Jah, hogy csak orális szex volt? A végeredmény ugyanaz. Más nővel csinálta, nem a feleségével.
Kielégítettem a kíváncsiságod?
Hmm...érdekes felvetés:
Több hazudozás --> több szex --> több sírás...
#57.
Tehát aki válik az bátor, aki nem az gyáva?
Ez mindig ilyen eygszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!