Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orálisam kapcsolatba kerültem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?

2020. nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
81%

A korábbiak azt hitték, hogy kihasználja, hogy csak sz.0patás tötrént, pedig kiderült, hogy ő is odatette magát és megfelelő altesti teljesítménnyel viszonozta a dolgot!

Könnyű leszólni itt bárkit is, hamar-hamar...

2020. nov. 29. 18:18
 52/77 anonim ***** válasza:
90%

Értem #50. Oké.

Az, hogy nem ösztönzöd válásra, ez meg külön nagyon oké, szimpatukus hozzáállás...

Szerető sem akarsz lenni, és ez is oké, a te döntésed. Meg hát kezdetben nem ezt sugalmazta...

2020. nov. 29. 18:31
 53/77 A kérdező kommentje:
Ha elválna - nem miattam, hanem azért mert eldöntötte függetlenül tőlem - akkor szívesen lennék vele. De ő nem az a férfi. Hiába orvos egyszerűen erőtlen. Hűséges sem tud maradni de kis sem tud lépni. Nem mondom hogy nem esik nagyon pocsékul két napot végig sírtam miatta.
2020. nov. 29. 18:37
 54/77 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
100%

Szerintem, ha ennyire profin, előre megfontoltan hazudott neked a szex reményében, akkor folytatná! Miért is ne?

Tenné a szépet neked továbbra is, és még több ingyenszexet kapna. És persze adna is. Ezesetben még többet sírnál majd a végén.

Szerintem aki otthon ennyire nem kap ÉS tényleg ennyire tudatos hazudó, annak nem elég egy alakalom! És el is tudja érni a céját!

Úgyhogy én óvatosabbn bánnék a becsmérlő szavakkal.

KKérdezőre is gondolok, de ő most éppen csalódott és talán-?- érthető a dühe, de a többi Hozzászólók egynémelyike nagyon elveti a sulykot.

2020. nov. 30. 11:45
 55/77 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
100%

Szerintem azért érdemes túllépni ezen a gyermektelenszingli-tinédzser-könnyenítélő állapoton, mert szerintem észrevétvenül mérgezi a lelket.

Ha sikerülne mozdulni ezen a téren az árnyaltabb váleményformálás felé, a többi ember szándékainak pontosabb feltérképezése felé, ami a lehetséges okok szélesebb skálájára való nagyobb nyitottságot jelent, akkor LEHET, hogy kiegyensúlyozottabb életet lehetne teremteni. Szóval lehet. Mindenkinek saját maga körül.

Nem piszkálni akarlak!! Elég a bánatod. Ez egy fölvetés.

2020. nov. 30. 12:08
 56/77 Kistál_és_a_torz ***** válasza:
85%
Majd, a későbbiekre.
2020. nov. 30. 12:15
 57/77 anonim ***** válasza:
69%

"Akkor miért is "gyáva, jellemtelen" tisztelet #47-es??"

Gyáva elválni, csak a kifogásokat keresi, hogy miért is marad a"szar" házasságában.

Jellemtelen, mert a felesége háta mögött félrebszik a szar a házassága c. indokkal. Jah, hogy csak orális szex volt? A végeredmény ugyanaz. Más nővel csinálta, nem a feleségével.

Kielégítettem a kíváncsiságod?

2020. nov. 30. 14:49
 58/77 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...érdekes felvetés:

Több hazudozás --> több szex --> több sírás...

2020. nov. 30. 15:20
 59/77 anonim ***** válasza:
44%
Tehát aki válik bátor, aki nem az gyáva? Ez mindig ilyen eygszerű?
2020. nov. 30. 15:31
 60/77 anonim ***** válasza:
0%

#57.

Tehát aki válik az bátor, aki nem az gyáva?

Ez mindig ilyen eygszerű?

2020. nov. 30. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!