Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orálisam kapcsolatba kerültem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?

Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?

2020. nov. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz a házassága. A felesége nem foglalkozik vele. Sem a testével sem a lelkével, csak egy házban élnek. Ez nem kapcsolat! Én viszint valódi kapcsolatot szertenék és foglalkoznék vele.
2020. nov. 27. 12:29
 42/77 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem válaszol, fogadd el. Ennek bármilyen oka lehet, lehet hogy tényleg vonzódik hozzád, de nem akar viszonyt egy házasság mellett, vagy nem akarja felbontani, vagy csak félreértetted és csak erre kellettél neki stb

Akármi is az indok, a nem válasz is válasz, méghozzá erős. Legyen méltóságod, ne zaklasd tovább.

2020. nov. 27. 12:30
 43/77 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom. Csak bennem ez nyomokat hagyott és elég nehéz most hogy nem kellek neki.
2020. nov. 27. 12:54
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem is él jól a feleségével, akkor sem fogja feladni a házasságát. Anyagi okok is közrejátszhatnak. Az is valószínű, hogy veled teljes mértékben meg akarja szakítani a kapcsolatot. Bele kell törődnöd, mert minden jel erre vall.
2020. nov. 27. 13:23
 45/77 anonim ***** válasza:
32%

És ha túl erős hatással voltál rá?

És esetleg most ő is örlődik...

Esetleg keresd ott, ahol egyébként összejöttetek...

DE HA ÚGY SEM, AKKOR ENNYI VOLT...

(Lehet, hogy később, amikor már mem is gondolsz rá, egyszer csak véletlenül kiderül a nagy igazság...)

2020. nov. 28. 16:23
 46/77 A kérdező kommentje:
Beszéltünk azóta. Kiskamaszok a gyerekei, nem merne válni. Nem miattam, korábban is eszébe jutott vagy gondokodott rajta. De a gyerekek miatt nem meri. A feleségével évek óta nem élnek nemi életet. Kétségbe van esve,magányos, szexelne, ha a felesége hajlandó lenne. Ennyi a történet. Azt se tudta megmondani akar-e szeretőt. Én mondjuk nem lennék az. Az értelmes tanácsokat köszönöm.
2020. nov. 28. 18:42
 47/77 anonim ***** válasza:
80%

Na ez is a gyerekeivel takarózik. 🤣Te meg simán beveszed, és nemcsak a faszát.

Ha valakinek tényleg annyira szar, akkor bizony 20 gyerek mellett is elválik. Tényleg nagyon buta vagy, ha ezt a szöveget ilyen simán elhiszed.

Nem tudja, hogy akar-e szeretőt?Ugyanmár! 😃😃😃Elvàlni is elfog egyszer, ha összetalálkozik azzal a nővel, akibe valóban belezúg(bár kérdés, hogy egy gyáva, jellemtelen alaknak a nemi izgalmon kívül vannak-e érzései). Ez viszont nem te vagy.

2020. nov. 28. 18:59
 48/77 A kérdező kommentje:
Neki nem elég ok a válásra az, hogy nem szexelnek. A felesége állítólag jó anya. Szóba sem került, hogy miattam válna vagy lenne bármi köztünk. Nem arra mondta el ezt. Végig gondoltam azóta, reménytelen a helyzet én nem is próbálkoztam ezért és nem is akarnék. Vesztett a férfiasságából ezzel a nyüszögéssel. Az ember vagy üljön meg a seggén a házasságában vagy lépjen ki amit ő csinál az férfiatlan.
2020. nov. 28. 19:05
 49/77 anonim ***** válasza:
75%

A kisördög mondá:

Az ember lánya "vagy üljön meg a seggén" vagy szabad hapsi után koslasson!

A nőtlenek között van aki jól tud szájjal punit aggyusztálni, aki "nyomot hagy"!

Másképpen:

Megosztotta veled, elmondta neked a gondjait.

Ez "férfiatlan"?

Megfontolt. Feléd is, a családja felé is!

Ez "férfiatlan"?

Ígért neked bármit?

Úgy tűnik nem!

Akkor miért is "gyáva, jellemtelen" tisztelet #47-es??

És mi az, hogy az ilyen "alak"-nak "a nemi izgalmon kívül vannak-e érzései" t. #47.?

A korábbi hsz-k még "gerinctelenséget" is emlegettek. Ja a billentyűzet bírja...

2020. nov. 29. 18:04
 50/77 A kérdező kommentje:
Egyrészt égre-földre esküdözött, hogy nagyon rossz a házassága. És hogy ez így nem mehet tovább. Bocs nekem ez azt jelenti hogy nem akar benne maradni. Nem azt mondom hogy váljon el mert ez az ő döntése, senkinek ilyet ne tanácsolnék, mert túl nagy felelősség. De akkor nem kellene hisztizni. Ugyanis nekem nagyon úgy tűnik hogy ő elhatározta hogy marad a felségével annak ellenére hogy ki sem férne ide milyen panaszai vannak. JÓ. MARADJON. Akor minek a hiszti? Miért állította be úgy hogy már éppenséggel vége az egésznek? Meg hogy nem találkozott soha olyan nővel mint én. Meg hogy mennyire tetszek neki hónapok óta és mindig velem akar lenni. Hazudott hogy szexhez jusson. Akkoris szánalmas alak.
2020. nov. 29. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!