Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisam kapcsolatba kerültem egy orvossal. Azóta nem keres. Lehet hogy azért mert én nem vagyok olyan menő mint ő?
Figyelt kérdés
Nagyon értelmiségi mindenki fel néz rá. Lehet hogy szégyelne engem? Mert külsőleg szerintem vagyok az a szín vonal mint ő! Hiába próbáltam felhívni sms-t írni meg a Facebookkon is írtam neki és próbáltam facetimeon is hívni sehol nem vette fel és nem is válaszolt. Most mit tegyek?2020. nov. 26. 15:39
31/77 anonim válasza:
Kérdező, csak a szádba rakta.. ez a férfiak részéről nem megcsalás.. lealacsonyító meg alázás..
33/77 anonim válasza:
"Nem vagyok naiv. Egyszerűen éreztem, hogy vonzódik hozzám. Nem csak fizikailag. Lehet hogy ti azért látjátok így mert nem írtam le elég részletesen hogy hogyan alakult ez köztünk."
De naiv vagy. Persze, hogy érezted a vonzódását, különben nem dugja a szádba a farkát. Ezt más nőkkel is megcsinálja, nem hinném, hogy te olyan különleges vagy a számára. Esetleg a megvezethető személyiséged miatt.
Köszönjük, nem kell részletesebben leírni. Vagyunk itt jó páran, akik láttak már ilyen kapcsolatokat több százat is. Mind ugyanarról szólt, tehát az alkalmi szexről. Ja, és ugyanígy alakultak ki. 🤭Tehát újat itt dörzsölt, gondolkodni tudó, nem buta rókáknak nem tudtál írni.
34/77 Noren1989 válasza:
Nyugi, ennyi IQ-val csak szobanövények léteznek, hàt nyilvànvaló a kamu.
35/77 anonim válasza:
Kamu. Egy doki nem viselkedik így. Nem arra gondolok, hogy kikezdett veled. Hanem, arra, hogy a dokik óvatosabbak. Vigyáznak a hírnevükre. Főként, beteggel nem jönnek össze. Pontosabban, velem előfordult, hogy megtetszettem az orvosomnak. De óvatos volt. Mindketten jobbnak láttuk nem hírbe hozni magunkat és a másikat.
36/77 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a betege, hol írtam én ilyet? SOHA nem jönne össze betegével. Én pedig nem ártok a jó hírének. De már elkönyveltetek hlyének, mindegy is.
2020. nov. 26. 20:57
37/77 anonim válasza:
Mit szeretnél tőle a továbbiakban?
38/77 A kérdező kommentje:
Valamilyen kapcsolatot.
2020. nov. 27. 05:38
39/77 anonim válasza:
De ő nem akar. Ezen mit nem értesz?
40/77 anonim válasza:
Lehetnél a szeretője, de a pasas a jelek szerint nem akarja. Egynek jó voltál a sok közül. Ennyi. Az asszonyt nem hagyja ott, akármit is mesél róla. Ha esetleg mégis, az nem miattad lesz. Ez a faszi nem kapcsolatot keres a házassága mellett, hanem kalandokat. Most éppen te jöttél a sorban nála. Szóval, csukd be azt a mesekönyvet kislány, és kezdj el a valóságban élni. Orális szexre jó voltál, de többre nem tart igényt belőled. Ennyire nem fogtad meg. Tanulj belőle inkább, hogy a nős krapekokat kerülni kell, mint a leprásokat. Nőj fel, mert nagyon óvodás szinten vagy még.Foglalt pasiknál csak köpőcsésze lehetsz majdnem 100 %-ban. A nagyrészük túl gyáva és kényelmes, hogy kilépjen a szr házasságából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!