Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá közelebb kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,nekem nagyon tetszik..nem egy iskolába járunk, és ő nem is ismer engem, én is csak facebookon láttam ,de egyre inkább tetszik nekem..vele álmodok meg csak Rá gondolok..meg minden. A legjobb barátnőmnek az osztálytársa, és ő szokott róla mesélni..Pár hete együtt járunk felvételi előkészítőre,de ő észere sem vesz:(
Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?
/Ő nagyon menő focista gyerek../
/én pedig egyáltalán nem menő fuvolista vagyok/
2013. márc. 30. 12:08
1/3 anonim válasza:
"e ő észere sem vesz:( "
Már észre vett volna, ha esélyed lenne.
2/3 anonim válasza:
De kegyetlen vagy :D (1. hsz)
Amúgy írj rá facebookon, hidd el nem lesz olyan gáz,mint amilyennek gondolod :D főleg,ha nincs barátnője.
3/3 anonim válasza:
vagy pedig rohanj be az előkészítőre Barcelonás sállal és kiabáld azt ,hogy csicska PSG. Rögtön más szemmel fog nézni rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!