Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van anyagi lehetőség étel rendelésre akkor rendeltek vagy inkább főzés van?
Párom húzza a száját miatta,persze főzni nem tud csak a szája nagy. Rendelni olcsóbb is vagy akkor jópár napig ugyanezt ennénk...
Nálatok hogy megy főzés vagy rendeles ? Gyerekünk nincs mindketten teljes állásban dolgozunk

Általában főzünk. A hangsúly a többesszámon van; szeretem együtt csinálni, jó program. Pl. pucolgatom a zöldséget, amíg ő előkészíti a tűzhelyt. Közben lehet jókat beszélgetni.
Ha nincs rá idő, akkor hozunk valamit. Házhoz rendelni ételt nem szoktunk.

Főzés, mert nekem minden éttermi kajának van vmi hülye mellékize...pl étolajat sose használunk ott meg csak azt.
Mindketten szeretünk főzni, nagy adagot csinálunk és megy a fagyasztóba.

Rendelni sokkal drágább. Én fele költségből megfőzöm magamnak ugyanazt úgy, hogy egy, max 2 adagot főzök. Aznapi vacsora és másnap ebéd. Utálnám harmadszor is ugyanazt enni :)
Persze lusta vagyok mindig főzni, ezért zömmel rendelek, amivel az is baj, hogy mire kiér a kaja, pont elmegy a frissessége és állott lesz. Főleg télen. Nekem már szinte semmi nem ízlik, mire kiér.
4 Nekem sosem jött ki olcsóbbra meg mennyiségileg nem eszünk sokat és sokszor előfordult hogy 3.napon már nem kell és kidobni meg luxus. Így adagra nézve nekem nem olcsóbb.
A házi kosztot sem frissen ennénk mert ha este állok neki van hogy 8ra lesz kész és azt másnap esszük...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!