Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak de az én hibám is?
Kíváncsi lennék vannak e itt ilyen emebrek akik ezek után folytatták a kapcsolatot és belátták ők is hibásak?
Persze nem az olyan megcsalásra gondolok akiket hajt csak a vére.
Teszem azt teljesen elhanyagoltad a párod s hiába próbálkozot nem változtál. Vagy bármi ilyen? Beszélgessünk,elég kritikus téma ez biztosan lesznek lepontozások. Vagy ha Te csaltál miért? Kíméljék ezt a kérdést azok akik ideírják mert megtehetem és ezek,azért ez a szemembe a gerinctelenség tetőfoka.
Olyanokra vagyok kíváncsi nők férfiak akik mondjuk süket fülekre találtak a kapcsolatban.
Bánod?

Noha nem jutott el beszélgetésig sem soha a dolog, de amikor ellaposodott a kapcsolat, olyanok voltunk mint egy lakótársak, akik közösen neveltek egy gyermeket, hiányzott egy randi, kedves szavak, beszélgetések… Őszintén átfutott a fejemen a dolog, mégha csak gondolat erejéig is, de én is süket fülekre találtam mindig, pedig már konkrétan bevallottam neki ezt, amit most leírtam.
Na szóval a te helyzetedre visszatérve , ha mindketten megakarjátok menteni a kapcsolatot és együtt akartok lenni, akkor lehetséges. Ha valóban változás lesz, nem csak időszakos dolog. Viszont ezt neked kell érezni megtudod-e emészteni maga a megcsalást. Ha nem, felesleges erőltetni.

3 év alatt alig volt szex, exemnek nem volt libidója, én meg néha a falat kapartam. De nem csaltam meg.
Ha ezen múlott volna, akkor kerestünk volna más megoldást, legrosszabb esetben szakítunk, mert úgy tisztességes. De így sem éreztem volna, hogy egy morzsányit is jogos lenne megcsalnom.

Itt is olvasok elég ilyet,miért csalod hát mert megtehetem.
Volt egy férfi,ismertem mindent megkapott otthon,basszus olyan szép felesége volt,aztan nekem mesélte mellette hány nőt tart...
Szerintem van mikor hibás a megcsalt fél is,de van ám olyan a megcsaló a mocskos gerinctelen mert nem is szereti akivel van csak játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!