Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől kezdve szemét vagyok ha megcsaltam?
Tételezzünk fel 2 történetet
1 A férfi próbalja mindenben kivenni a részét,nem hibátlan de próbálkozik és süket fülekre talál,asszony lenézi(igen ki kéne lépni a kacsolatból),szex már több mint egy éve nincs csak vannak. Lesz egy kalandja s megcsalja párját s talán ez ébreszti rá hogy el kell válni.
2 Egy nő,jó pár éve kapcsolatban,sokáig hitt változik a férj,mindenhonnan ezt kapja a nőnek tűrnie kell,hiába van gyerek konkrétan otthon robot,nincs nőnek nézve,se ajándék születésnapra se semmi. Folytonos megalázás a párjátol,önbizalom már semmi. Jön valaki akibe beleszeret s nőnek érzi magát.
Megtörténik.
Na már most mind a két történet közeli ismerősi körből van.
Persze nem hibamentes a megcsalás,viszont ha van itt olyan akinek tényleg volt oka rá,hogy dolgozta fel? Írnátok történet és nemet is?

Voltam nős férfi szeretője. Nos, tapasztalatból mondom, mindegyik ugyanezeket mondja a szeretőnek. Ha annyira rossz lenne a férfinak a házasság, már rég kilépett volna.
A második felvetésedre szintén az érvényes, ha annyira rossz lenne az a házasság, elvált volna a nő.
Az, hogy ez a két ember egymásba szeret, az egyoldalú. Ugyanis a nős férfi önmagától sosem fog elválni, csak ha lebuktatja a szeretője. Plusz a nős férfiak szeretik sajnáltatni magukat a szeretőjüknek. A buták be is nyelik azt, amit a férfira vonatkozó részben taglaltál. Ráadásul te azt honnét tudod, hogy mit ad érzelmileg a feleségének, mennyit törődik vele? Szóval ne álmodozz, nem fog elválni miattad, ha csak le nem buktatod. Sajnálom, de ez a realitás.

Na jó,azért mindenre levonni következtetést. Hány olyan házasság volt és valaki beleszeretett másba és jött a rész váltott. Még itt is olvastam 15 éve együtt,mondjam azt őt is megcsalta? Vagy ha én egyszer csaltam mindig fogok? Nem számít az ok?
Milyen érv hány éves vagyok? Amúgy nem tini 14,sőt 20 se.
Nagyon nem mindegy hogyan lett szerető hogy a másik eléldegélt nagy boldogságban és csak kellett valaki vagy volt rá több ok. Persze nem felmentem de akkor ilyen alapon a bűnét nem bánhatja meg főleg ha nem a vére hajtotta? Ha mondjuk 16 évesen csalt meg valakit az összeset meg is fogja? Azért ez elég szűk gondolkodás. És igen,láttam ilyen példát egy rossz kapcsolatban jott egy hamradik és ennek hatására másik lezárta és azóta házasok. Biztos meg lett csalva a másik pár is.

Édes jó Istenem,én vagyok csőlátású?😂
Azzal hogy elmondtam nem fekete fehér valami? Nem tudom ki kéne elváljon miattam de remélem szól elotte ismerjem meg én is. Ez remek érv hogy támadsz csak arra nem reagáltál amit én írtam. Ilyen szempont alapján jöhetnék támadással valaki ennyire bántott téged? De nem tettem
Ennyit mondtam ismerek olyan akik így lettek együtt és szar házasságból léptek ki,nem megyek oda mondjam jaj téged is csal.
Nem értelek miként vontad le ezeket de inkább élek ilyen mesében mint ilyen valóságban mint te.
U.i: ha valaki tudja ki kellene elváljon értem kérlek szóljon neki siessen mert még ma szeretnék vele esküvőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!