Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől kezdve szemét vagyok ha megcsaltam?
Tételezzünk fel 2 történetet
1 A férfi próbalja mindenben kivenni a részét,nem hibátlan de próbálkozik és süket fülekre talál,asszony lenézi(igen ki kéne lépni a kacsolatból),szex már több mint egy éve nincs csak vannak. Lesz egy kalandja s megcsalja párját s talán ez ébreszti rá hogy el kell válni.
2 Egy nő,jó pár éve kapcsolatban,sokáig hitt változik a férj,mindenhonnan ezt kapja a nőnek tűrnie kell,hiába van gyerek konkrétan otthon robot,nincs nőnek nézve,se ajándék születésnapra se semmi. Folytonos megalázás a párjátol,önbizalom már semmi. Jön valaki akibe beleszeret s nőnek érzi magát.
Megtörténik.
Na már most mind a két történet közeli ismerősi körből van.
Persze nem hibamentes a megcsalás,viszont ha van itt olyan akinek tényleg volt oka rá,hogy dolgozta fel? Írnátok történet és nemet is?

"Vagy ha én egyszer csaltam mindig fogok?"
Ha régen pelusba pisiltél mindig abba fogsz? Az ember folyamatrosan változik, fejlődik.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!