Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nap gépezik legalább 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap gépezik legalább 3 órát, ház körül nem segít valami sokat. Valami megoldást talált valaki erre, ha nem akarom elhagyni?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy nem bírok ennyit. Fizikailag ő van többet a munkahelyén de Home Officeban is kell dolgozzam és én keresek többet.

Annyit sem enged, hogy legalább egyszer-egyszer fogadjak takarítót, mert most iszonyatosan sajnálom rá az időt meg energiát ami minden másra kellene. :/

Ő úgy van vele, neki nem kell itthon dolgoznia nekem meg sajnos kell és ez van, ő azert játszik, mert nem kell dolgoznia. Itt nem a házimunkát értem, hanem hogy a heti 45 óráján túl nincs HO-ja, én meg kevesebbet vagyok bent a munkahelyemen és inkább HO-zom, van másodállásom, mert így eleget is keresek meg hatékonyabb is vagyok, mintha sosem HO-znék.

Csak hát van egy olyan érzésem, hogy a párom azt hiszi, hogy amellett nekem van időm puccba vágni a lakást meg ilyenek...

Mindent mondani kell neki, egyedül a szemetet viszi magától, meg vasárol mert nekem nincs jogsim.

De csak azèrt, mert nincs jogsim én is tudok venni dolgokat, max. Nem 6-os rekesz kólát, de csak emiatt, mert én ezt nem tudom megoldani, nem lehet minden más az én dolgom, mert ő havonta max. 1x csinálná meg.

Nem akarom, hogy erre rámenjen a kapcsolatunk...

tegnap 17:25
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Sajnos látszik, hogy ő legénylakásban volt 2 evig, 0 lakótárs, előtte kolis volt meg otthon lakott és urambocsá' tenyleg semmi más dolga nem volt, mint a szobáját valamennyire rendben tartani, ugyanis a koliban sem ganyéznak fürdőt meg konyhát a tanulók általában.

Én meh megtanultam háztartast vezetni, mert a lakótársaim az albiban tojtak rá. Nekem sem ment eleinte, de a saját érdekemben muszáj volt.

Én elhiszem, hogy a férfiak 80%-a ilyen lehet, tisztelet a kivetelnek, ez az első együttélős kapcsolatom, a többi nem jutott el idáig, és egyszerűen nem kéne ezen elcsússzon a dolog... :(

tegnap 17:27
 2/28 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

És mióta ilyen?

tegnap 17:28
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld meg te sem. Aztán majd meglatod, mit csinál, ha előtti q hazat a kosz.
tegnap 17:28
 4/28 anonim ***** válasza:
76%

Marha egyszerű: NE CSINÁLD MEG!! Akkor se, ha kivirágzik a mosatlan és lépni nem lehet a lakásban.

Ha majd hisztizni kezd, akkor megmondod, hogy innentől a házimunka 50-50%. Ha ő nem csinál semmit, akkor te se. Ha egy dolgot megcsinál, akkor te is. Neked most fontosabb, hogy pénzt tudj keresni, és nem fogod kockáztatni a HO munkát azért, hogy el legyen mosogatva. Neked is jár a pihenés, a szórakozás.

Amúgy úgyse mered meglépni. Ahogy szakítani se mersz. Inkább viszed a hátadon egyedül az egészet. Megéri? Mit tud nyújtani ezt a díszfas2, amit más nem?

tegnap 17:30
 5/28 A kérdező kommentje:

1,5 éve, fél éve lakom vele, és fokozatosan lesz a helyzet egyre rosszabb. :( Szilveszterkor nem mondta meg, hogy aznap dolgozik, 14-ig, 15:00-ra jött az első vendég. Szó szerint ömlött belőlem a vér aznap, mert megjött és patakban folyt a könnyem mert egyedül maradtam a rendrakással a társaságnak. Persze ők agyondicsértek, a páromnak meg elsírtam magam, mikor azt mondta a mosogatógépet nem pakoltam be, miközben a fürdőt sikáltam.

Mondtam neki ha semmi se jó, akkor inkább bent maradok a szobában es bőgök. Azóta is tett más taplo megjegyzéseket, hogy amikor ő elment a baràtjával egy másik városba vasárnap, minek takarítottam, amikor ő is meg tudja csinálni. Mondom igen, csak engem most zavart és most volt rá időm. Neked nem tudom mikor lesz...

Azóta idegesít ez az egész. A higiénia miatt, én is szét tudom szórnina cuccaim, de a higiénia hiányát nem bírom.

tegnap 17:34
 6/28 A kérdező kommentje:

Amúgy minden ilyen után elkezd vígasztalni én meg kezdem úgy érezni magam, mint egy drámakirálynő. Ez nem normális... :(

De akkor legalább hadd fizessek takarítót ha havi 1x telne rá, mert se körmösöm, se semmi, de szerinte ennél feleslegesebb dolog a világon nincs.

tegnap 17:36
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

"ha nem akarom elhagyni?"

Miért nem akarod elhagyni? Miért akarsz egy bunkó disznóval élni? Miből gondlod, hogy meg tudod változtatni, ha neki ennyi az igénye?

tegnap 17:38
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
Jogos kérdés, mi tart benne ebben a kapcsolatban? Nem nagyon látok semmi pozitívumot. Megvaloztatni nem tudod.
tegnap 17:43
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell vele lenni. Vagy fizessetek egy kertészt/bejárónőt.
tegnap 17:44
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem engedi a takarítót?? Semmi köze hozzá. Hívsz egyet és kész.
tegnap 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!