Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen lehet még segíteni? (h legalább barátok legyünk)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki az osztálytársam, aki szeptember végén bevallotta h szeret és járni akart velem de én azt hittem h nem szeretem(am legjobb barátom volt) csak mint barát és mondtam h maradjunk barátok és utána nagyon jó volt, sokat voltunk együtt röhögtünk és 1,5 hete valamiért már nem is beszélünk és rájöttem h nagyon szeretem és hiányzik. Szerintetek ezt meg lehet oldani, hogy legalább barátok legyünk2013. dec. 9. 17:22
2/4 anonim válasza:
persze, főleg, hogy ő szeret.
egyszerű: mond el mit érzel
3/4 A kérdező kommentje:
De nem tudom h szeret-e még mert az egyik barátjának mondta h "már nem érdekelem és már nem foglalkozik velem"
2013. dec. 22. 18:18
4/4 anonim válasza:
Akkormeg főleg nincs mit veszíteni, mond el neki mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!