Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, hogy oldottátok meg, ha gyerekek után nulla libidótok volt, minimális szex?
Nem kertelek, egy 4 éves és 2 éves kisgyerek mellett nulla libidóm van. Az első gyerek után még nem volt ilyen gaz a helyzet, de mára igen, egyszerüen hulla vagyok, mire este mindenki ágyba kerül.
A kicsi 2-3 alkalommmal kel még éjszaka, napközben részmunkaidőben 2-3 órába dolgozok is alvásidőben meg nellette, míg a nagy oviban van. Semmi énidőm, így este vagy konkrétan bealszok az altatásba vagy ha nem, akkor a szex az utolsó, amire gondolok, örülök, ha egy kicsit egyedül lehetek fél órát, mielőtt bealszok.
Heti egyszer erőt veszek magamon, de nem élvezem, nincs hozza kesvem, csak egy letudandó feladatnak érzem. A ferjem haragszik is, de nem tudom, mit csináljak, ha fáradt vagyok hozzá.

A pasinak kéne terheket levennie a hátadrol nemcsak rádraknia.
Hamár tele van energiával azt nem máshova kéne fektetnie hanem a családba.
Nincs egyensúly.
Ő is dolgozik, segít a háztartasban, foglalkozik a gyerekekkel.
De akinek ilyen kicsi gyerekei vannak, az tudja, hogy 0-24-es munka, szünet nélkül.

Én szedek egy fem care nevű kapszulát, azóta jobb a helyzet. Jobban is nedvesedek.
Javasolják még az oregánó olaj kapszulát és a maca kivonatot is, ezeket nem próbáltam.

Bízd a mamákra a gyereket ( anyudékra ) és menjetek el 1 hosszú hétvégére hogy kipihend magad . ősszel ugyan így csak akkor a párod szülei lennének a gyerekekkel .
Esetleg a fogamzásgátló nem csökkenti a libidódat ? esetleg kipróbálnád a Farmatex hüvely kúpot ? Nekünk bevált .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!