Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom férfi létére eszméletlenül túlérzékeny, egy társasjátékot sem szívesen játszik, ha minimális stresszfaktorral járhat. Mit lehet így kezdeni?
A konkrét esetre: azon aggodalmaskodik, hogy túlságosan kompetitív lehet egy játék és valamelyik fél megsértődik a másikra, ha veszít, ezért igyekszik még ezt a fajta időtöltést is kerülni - mindezt alaptalanul.
Szó szerint a legapróbb dolgok is hihetetlen mód érzékenyen tudják érinteni, és bár hihetetlen laza, jófej, romantikus és figyelmes, félek hasonló jellegű programot felhozni (társasjáték, sakk, kártyajáték), mert a játék közepén képes bestresszelni magát (pl csapatjátéknál ott egy visszaszámláló) és máris mondja, hogy ez hibás felvetés volt, neki a lelki nyugalom, béke a legfontosabb.
Keress valakit, aki nem egy hisztis picsa.
Nem tudok erre mit mondani. Aki ekkora drámakirálylány, azt messziről szoktam kerülni és vele együtt azt is, aki vele van... Szerencsére én ilyen csodapéldányt csak nőben láttam, de azt sem voltam hajlandó elviselni. Fárasztó lehet minden buliban ehhez az egyszemélyes drámához alkalmazkodni.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!