Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit kell minimálisan keresnie egy ilyen külsejű pasinak, ahhoz, hogy szép barátnője legyen?
és szerény is vagy? :D
19 cm? Az nem túlzás kicsit?
Küldj képet privibe mármint nem farkadról hanem rólad.
Nálam nem számít a pénz csak legyen annyi hogy ne tőlem kéregessél meg néha meghívhatod a nőt egy italra stb..
A leírás alapján nekem nem számítana mennyit keres.
Mert aki ennyire sokra tartja a külsőt, ott valószínű hogy kevés a belső. Olyan meg nem kell akivel nem lehet tartalmasan beszélgetni...
25+
Hát igen aki a farka méretével dicsekszik az belül elég uncsi lehet vagy üres..
de ki tudja az ágyba még jól jönnél..de csak ott. ;) :)
Mihez viszonyatva mondod, hogy 10/9-10?
Tényleg látszik, hogy még éretlen vagy. Egy normális, érett ember tudja, hogy minden embernek más az ideálja, ezért nem is lehet kijelenteni általánosságban, hogy ő hanyas egy skálán, mert ilyen nincs. Mindenki mást szeret.
Farokmérettel dicsekedni -szerintem- undorító. Az én szememben csak kevesebb leszel, ha erre kényszert érzel, hogy feltüntesd. Senki nem az miatt fog téged választani, mert neked nagyobb. És egyébként is, a nagy rosszabb, mint a kicsi. :)
40-60 percig bírod...méred közben, vagy mi? Egyébként ez sem jelent előnyt. Én pl. utálom a hosszú meneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!