Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit kell minimálisan keresnie egy ilyen külsejű pasinak, ahhoz, hogy szép barátnője legyen?
A 7es válaszolóval értek egyet: akármennyit is kereshetnél felőlem, ezek alapján nem kellenél. Nem a külső és a pénz határozza meg, hogy milyen barátnőt találsz magadnak. Azaz, ha trófeanő kell, akkor hajrá, szerezz pár millát, és lesz egy, a leírásodhoz hasonlóan üres, lélektelen, ámbár jól kinéző párkapcsolatod. Sok boldogságot hozzá.
40-60 percig egy menetet? Megsértődnék, ha eddig húzódna. Nem minden nőnek ez az igényszint. Vannak, akiknél ha így kifejted, konkrétan negatívum.
22/l
Nem értek egyet a külső is fontos csajok!
Nem kell tagadni hogy ti se járnátok csúnya fiúval ha még pénze sincs és még üres is belülről..
jajj ez a kétszínűség.
tényleg minden a külsőségeken alapszik kár ezt tagadni.
amúgy az ideális menet 15 perc kb.én se szeretem ha túl hosszú sok rövid szenvedélyes az már jó. :)
Mekkora hazugságok te jó ég. :-)
Nyugi sajnos az életben nem így műkszik, leírtad hogy nagyon jól nézel ki, plusz még rájöttél hogy nem árt ha jól is keresel, ezzel a kombóval a nők minimum 80%-át el lehet csábítani, úgy hogy annyira nagyon teperned sem kell. Az elvárt fizetés meg országosan eltérő lehet pl a keleti országrészben ha nettó 150-nél többet keresel már kapós lehetsz, bp-en olyan 300-tól indul a "tarifa", plusz ha "intelligencia fokmérőt" (diplomát) is tudsz mellé lebegtetni akkor a magukat értelmes, normális, kedvesnek tartó lányokat is meg tudod kapni.
12: nyilván a külső is fontos, ezt senki se mondta. De olyan valaki, aki szerint CSAK a külső a fontos, az nekem nem kell :) Más kérdés, hogy másnak mi kell, de én a magam részéről kimaradnék a dologból. A pénz meg... Jajistenem, hagyjátok már. Ha szegényen nem kelletek a nőknek, pénzzel is csak az olyanoknak fogtok, akik semmibe se vesznek titeket, csak kihasználnak. Az talán jobb? Ha férfi lennék, nem lenne igényem olyan nőre, akinek csak azért kellek, mert gazdag vagyok és jóképű, ahogy most nőként sem állok szóba olyanokkal, akik csak a csinos pofit látják bennem. Egy ember többől áll, nem csak pénztárca és ilyen-olyan módokon tuningolható porhüvely.
És attól még, hogy bénák vagytok a csajozáshoz, az nem hazugság, hogy normális pasinak akkor is van nője, ha szegény és átlagosan néz ki.
11 voltam.
Személy szerint nekem akkor sem kellenél, ha milliárdos lennél.
Iszonyatosan buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!