Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom férfi létére eszméletlenül túlérzékeny, egy társasjátékot sem szívesen játszik, ha minimális stresszfaktorral járhat. Mit lehet így kezdeni?
A konkrét esetre: azon aggodalmaskodik, hogy túlságosan kompetitív lehet egy játék és valamelyik fél megsértődik a másikra, ha veszít, ezért igyekszik még ezt a fajta időtöltést is kerülni - mindezt alaptalanul.
Szó szerint a legapróbb dolgok is hihetetlen mód érzékenyen tudják érinteni, és bár hihetetlen laza, jófej, romantikus és figyelmes, félek hasonló jellegű programot felhozni (társasjáték, sakk, kártyajáték), mert a játék közepén képes bestresszelni magát (pl csapatjátéknál ott egy visszaszámláló) és máris mondja, hogy ez hibás felvetés volt, neki a lelki nyugalom, béke a legfontosabb.
8. Nem hisztis, traumás. Pszichológusnál a helye. Hogy te kit kerülsz el, arra a kutya nem kíváncsi, a kérdező nyilván azért van vele, mert szereti és megoldani akarja a problémát, nem egyből kidobni. Szakemberrel az ilyesmi kezelhető.
(6-osnak is szól)
Mert lehet hogy nem akar leégni előtted, mert mondjuk rosszak a logikai képességei. Mindenki másban jó. Lehet hogy ő ebben nem. Meg kell érteni hogy ő nem szeretné. Miért kell erőltetned? Az a jó amit mindkét fél élvez.
A szexben is mindig ezt mondják a nők hogy a férfiak ne erőltessenek semmit. Most akkor a társasjátékot miért kell?
Mit szólnátok ha a férfi meg erőltetne valamit, amit ti nem szerettek? Mondjuk nem szerettek boxolni, de pszichológushoz szeretne küldeni, mert biztos traumád van, mert nem akarsz boxolni.
Egyébként meg tudom érteni a barátodat, mert én is ilyen vagyok. Nem szeretem a kompetatív dolgokat. Mi abban a jó, ha legyőzők valakit, akit szeretek?
Miért akarnám legyőzni a barátnőmet?
Egyébként nagy átlagban az nyer, akinek jobbak a logikai képességei (kisebb részben számit a szerencse) tehát mi abban a jó ha legyőzők valakit, akinek rosszabbak a logikai képességei? Ebben semmi elismerés méltó teljesítmény nincs. Egyszerűen csak pusztán a tényből ( kinek jobbak a logikai képességei) következik nagy átlagban hogy ki nyer.
Ki nem szarja le? Nem más emberek feladata egy mentális beteggel küzdeni, aki nem hajlandó magát kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!