Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi a minimálisan elvárt napi kommunikáció mennyiség a párjával, ha nem élnek együtt?
2-3 naponként vagyunk együtt pár napra (mindketten elváltunk, gyerekek vannak mindkét oldalon) és évek óta nem tudom megszokni, hogy a párom napközben nem ír messengeren, vagy épp ír sms-t vagy bármi füstjelet adna magáról... tudom hogy elfoglalt, dolgozik napközben, minden este megadott időpontban hív és akkor dumáljuk ki magunkat a nap történéseiről. Szerinte amikor mi fiatalok voltunk sem volt messenger, meg internet, meg mobiltelefon is alig (50 körüliek vagyunk) de nekem akkor is hiányzik az intenzív napi kommunikáció vele.
Kinek mi a normális? Más hasonló felállású kapcsolatban ez hogyan működik?
Az én párom 9 év után minden áldott nap felhív, vagy ír sms-t, hogy nem tud mert nincs ideje, de ha lesz akkor felhív. Igaz én ugyanúgy felszoktam hívni. Szóval nem csak elvárom a napi szintű rövid beszélgetéseket.
Nem tudom, hogy miért nem tudatja, hogy jól van, hiányzol neki, de ha te még este sem hívod fel hanem csakis ő téged én nem csodálom, hogy nem akar informálni téged napközben.
Persze lehet, hogy a szokás kérdése ez nála, de ha évek óta elviselted akkor miért vagy most kiakadva rajta?
De ha már itt tartasz akkor váltsd le ha neked kevés amit nyújt azt jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!