Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egoista ember minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egoista ember minimális kompromisszumra sem képes?

Figyelt kérdés
Mik tapasztalataitok ezen a téren?
2023. máj. 7. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
De képes rá, ha az érdeke úgy kívánja. Jézabelről tettem fel ismertetőt-ott megtalálod az összes ismertető jegyüket, és hogy meddig képesek eljutni. Főleg a 2.részben van izekre szedve a lényük. Minden egoista emberben ott van Jézabel, rejtve. Ha tisztában vagy a jellemvonásukkal, sokkal masszívabb képet kapsz róluk és hogy meddig képesel elmenni az érdekükben.
2023. máj. 7. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
2023. máj. 7. 13:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, értékelem amit kommenteltél, de nem vallási témában tettem fel a kérdésem.
2023. máj. 7. 13:50
 4/15 anonim ***** válasza:
De, azért képes lehet rá. Van aki tudja, hogy ez kell ahhoz, hogy megtartsa a másikat és így bizonyos, általában számára kevésbé fontos dologból enged. Akár azért, mert szereti és hiába egoista, a másiknak sem akar rosszat, akár taktikai lépésből.
2023. máj. 7. 14:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Aki egoista az semmiben nem képes kompromisszumra, mert mindent irányítani akar a másik fél kárára. Az egosita mindenben versenyt lát. Én ezt tapasztaltam.
2023. máj. 7. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha az önbizalmat kevered az egoistaval az nagy baj.
2023. máj. 7. 14:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Akinek önbizalma van az képes kompromisszumra és nem verseng. És nem nem keverem.
2023. máj. 7. 14:45
 8/15 anonim ***** válasza:

3 Kérdező, az abszolút jellemvonás nem vallás, csak az alatt van megemlítve. Félre értettél. Egyéni jellemvonást mutattam, hogy az ilyen egoista emberek a máz mögött mik valójában, és hogy reagálniak, mire képesek az érdekükért. Ez nem vallás-csak abban van megemlítve az emberi jellemvonása, ami mögött más áll.

Ha valóban megakarsz egy egoista embert ismerni A-Z-ig-akkor benne megtalálod. És abszolút tudod utána kezelni.

2023. máj. 7. 14:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egoizmus kérdése. Van aki látja mi érdemes a kompromisszumra és mi nem.. Attól még hogy valaki azt érzi hogy valami nem érdemel kompromisszumot attól még nem egoista a másik.
2023. máj. 7. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:
8+5 Jól gondolod. Ez az egyik jellemvonásuk.
2023. máj. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!