Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egoista ember minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egoista ember minimális kompromisszumra sem képes?

Figyelt kérdés
Mik tapasztalataitok ezen a téren?
2023. máj. 7. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7 Ez is telitalálat.
2023. máj. 7. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól függ,mennyire egoista. Ez is egy spektrum, ami nem fekete meg fehér, hanem nagyon árnyalt,hogy ki mennyire az. Nekem pl. vannak egoista,nárcisztikus vonásaim,de ettől még kompromisszumképes vagyok, talán még jobban is,mint mások,mert nagyon fontos nekem, hogy mások mit gondolnak rólam, őszintén rettegek attól,hogy nem fognak eléggé szeretni, ezért néha még túl is vállalom magam,és csomó mindent megteszek, mert nagyon ki vagyok éhezve rá, hogy pozitív visszajelzéseket kapjak. Az egoizmusom inkább abban nyilvánul meg,hogy leginkább azzal foglalkozom és azon gondolkozom,hogy nekem mi a jó. Viszont ez azért nem tűnik fel, mert pont attól érzem jól magam, ha egy csomó mindent megtehetek másoknak, mert akkor visszajelzéseket kapok. Ez egy szerencsés egybeesés. Sajnos vannak,akiket meg az tesz boldoggá, ha árthatnak másoknak,és kifejezetten rombolni akarnak, de köztük is vannak akik közben kevésbé egoisták,és uralkodnak a vágyaikon,mert tudják, hogy az nem helyes.
2023. máj. 7. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha szituaciot is tarsitottal volna melle es nemeket akkor egyszerubb lenne.
2023. máj. 7. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem pl. vannak egoista,nárcisztikus vonásaim,de ettől még kompromisszumképes vagyok, talán még jobban is,mint mások,mert nagyon fontos nekem, hogy mások mit gondolnak rólam, őszintén rettegek attól,hogy nem fognak eléggé szeretni, ezért néha még túl is vállalom magam,és csomó mindent megteszek, mert nagyon ki vagyok éhezve rá, hogy pozitív visszajelzéseket kapjak."

Tipikus Jézabel. Jó nagy szinház amit előadsz itt. Közelébe nincs a valóságnak.

Áldom az eszem, hogy feltettem tegnap, hogy más is abszolt képbe legyen a szinházatokkal és a személyetekkel. Aki meghallgatja, azt már nem tudjátok ilyen szöveggel megvezetni.

2023. máj. 7. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

*abszolút

A többi szöveg is abszolút szinház a külvilág felé.

2023. máj. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!