Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségek, hogy oldottátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogy oldottátok meg, ha gyerekek után nulla libidótok volt, minimális szex?

Figyelt kérdés

Nem kertelek, egy 4 éves és 2 éves kisgyerek mellett nulla libidóm van. Az első gyerek után még nem volt ilyen gaz a helyzet, de mára igen, egyszerüen hulla vagyok, mire este mindenki ágyba kerül.

A kicsi 2-3 alkalommmal kel még éjszaka, napközben részmunkaidőben 2-3 órába dolgozok is alvásidőben meg nellette, míg a nagy oviban van. Semmi énidőm, így este vagy konkrétan bealszok az altatásba vagy ha nem, akkor a szex az utolsó, amire gondolok, örülök, ha egy kicsit egyedül lehetek fél órát, mielőtt bealszok.

Heti egyszer erőt veszek magamon, de nem élvezem, nincs hozza kesvem, csak egy letudandó feladatnak érzem. A ferjem haragszik is, de nem tudom, mit csináljak, ha fáradt vagyok hozzá.

tegnap 21:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
9-es azért nehogy meghalj mert nem bírod ki a 2-est. Még megsajnállak. Ennyiből a komplett jellemrajz elég nevetséges.
tegnap 22:24
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Itt nem a libido a problema csupan faradt vagy. :). Ha ennyi energiaja van a ferjednek akkor vegyen at tobb feladatot toled..
tegnap 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Osztom a 12#. Nálunk az uram pattant a gyerekekhez éjjelente. Viccen kívül. Ha a férjed haragszik rád amiért kevés a szex, akkor mondd meg neki gyerekezzen ő egy hónapig éjjel, aztán lesz kedved a szexhez.

Nálunk ez működött bár nekem tényleg mintaférjem volt másokéhoz képest, nem kellett kérni semmire magától kelt a gyerekekhez. Legalább felesbe oldottunk meg mindent így sokkal könnyebb volt.

tegnap 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Miért mintaférj valaki, azért, mert ő is felkel a gyerekhez, meg miért "viccen kívül"? Mind a két szülő gyereke, nem?? Nyilván ha ő szexet akar, te hulla vagy, akkor segítsen, találjatok megoldást.. pár óra bébiszitter/ nagyszülők...
ma 00:12
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Annyira bírom, hogy mindenki úgy írja a nagyszülőket, mintha az annyira természetes lenne. Kezdem ott, hogy nem minden családban élnek még. Egyre később vállalnak az emberek gyereket. Ez az egyik hátránya. A másik, hogy egyre kevésbé terhelhető fizikailag, például nem bírja az éjszakázást.

Ahol van nagyszülő, ott sem biztos, hogy egy szobanövényt rábíznának, nem hogy két pici gyereket.

A bébiszitter meg rohadt drága.

Sajnos ilyen esetben az a leggyakoribb megoldás, amit a kérdező tesz. Annak ellenére szexel a férjével, hogy nincs kedve. Így egyiküknek sem jó. Aztán a végén szépen elmarad a szex.

Kérdező: ha a férjed szexet akar, akkor hozzon hangulatba! Például segítsen az altatásban, te addig vegyél egy fürdőt, aztán bújjatok össze, és csábítson el! Izgasson fel annyira, hogy te is akard a szexet! Legfeljebb egy napig rohan a lakás, de legyen fontossági sorrend! A szexet nem követelni és elvárni kell, hanem elérni!

Ez annyira tipikus. Mikor a nőnek nincs kedve, mindig az a megoldás, hogy akkor legalább szopja le. Attól biztos megjön a kedve, nem? Miért nem a férj kezd el nyalni?

Egyébként vegyetek valami kis rezgő játékszert, és vessétek be. Segít, hogy neked is legyen orgazmusod. Az majd beindítja a libidót, ahogy kell.

ma 05:54
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

Az anyaság egy életfeladat. Ez nem egy foglalkozás, egy munkakör, amit meg lehet osztani az apuval és akkor már nem is olyan nehéz. Az apaság is az, és a "feladat megosztás" csak addig segít , amíg rossz esetben apu része is anyura marad egyébként és tulajdonképpen anyu viszi az egész családot.

Ha apu viszi a maga részét és neked még így is túl sok az anyasággal járó feladatkör, akkor valamit túltolsz.

Szép, ha apu felpattan az ágyból éjjelente a gyerekhez, én is csináltam anno idején. Csakhogy apunak nem ez a dolga, neki a munkahelyén ugyanúgy kell teljesítenie másnap délelőtt, mint aki végigalussza az éjszakát. És ha még a nunit is megvonják tőle...annak sosincs jó vége.

Amíg kicsik a gyerekek, a szülőség bizony kemény szolgálat, minden öröme mellett. Könnyen bele lehet esni abba a csapdába, hogy az anyu átkapcsol fullanyu üzemmódba és elhanyagolja a kapcsolatot. Nincs más, csak a gyerekek meg az a kis lopott én-idő. Ezt sajnos a párkapcsolat nehezen viseli. Mert bizony az apu és az anyu kapcsolata is nagyon fontos kellene hogy legyen. Nem csak anya, hanem feleség is, nem csak apa, hanem férj is.

Ki kell kapcsolni időnként az anyu-apu üzemmódból, hogy működőképes legyen a kapcsolat. Oda kell adni a csemetéket mamáéknak, tesóéknak egy-egy délutánra és elmenni sétálni, kávézni egy szép helyre, megenni egy pizzát vasárnap csak ketten. Egymással foglalkozni, nem a gyerekekkel.

Igen ám, csak annak a nőnek, aki fullanyu programot futtat, ez egy újabb feladat, ahelyett hogy örömforrás lenne. Így fogy el az érzelem a férj iránt, és a feltöltő szex csak egy kellemetlen feladattá válik.

Kedves kérdező, ne ess abba a csapdába, hogy az apai feladatokat elvégző férjedre terhelsz még a te anyai feladataidból, mert azzal nem lesz jobb a párkapcsolatotok!

Lehet, hogy az a részmunkaidő már nem kell ebben a kapcsolatba, mert túlterhel. Ez valószínűleg már nem hormonális gond, két éves a kicsi gyerek, a probléma ott lehet, hogy nincs elég én-időd. Így nem marad időd a férjedre, a kapcsolatotokra.

Határozzátok meg az anyu-feladatokat és az apu-feladatokat. Ha nem elég az idő, ott kell hagyni a részmunkát és szundikálni, amíg a kicsi is szundikál. Ha áll a lakás, akkor is legyen kellő időd magadra. Majd ha nagyobbak lesznek, akkor patikába vágod a kecót.

A részmunkát nem kell erőltetni, a férjed legyen kipihent, hogy jól teljesíthessen a munkahelyén.Ezt saját tapasztalatból írom.

Havonta 1-2x el kell menni kettesben valahová, ahol csak és kizárólag egymással foglalkoztok. Ha kell, kezdj el fogyasztani libidó növelő étrend-kiegészítőket, és ne hanyagold el a férjedet. Hidd el, a nők megérzik a szárazon hagyott kisgyerekes apukákat és ha látják, hogy jól bánik a családjával, mégsem kap szexet, lenyúlják.

ma 06:41
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát néha csináltam, mert muszáj volt. Mostmár nagyok, időm is, energiám is lenne rá, de átlagosan 0 nemi vággyal nem igazán állok neki, ha belekezdünk sem jön meg általában, havi 3-4 ha összejön az már jó (iszonyatosan ritkán kívánom)
ma 06:58
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Beszeld meg a ferjeddel a dolgot, hogy tudja, miert van ilyen keves szex. Ha normalis, tesz azert, hogy kevesbe legyel faradt... Es megerti, nem csesztet, hanem valamennyire torodik veled is... Masreszt meg igen, tolthetnek idot a nagyszulok a gyerekekkel, mert az unokajuk, akar hetvegen is. Nekunk is tobb energiank van napkozben ra, mint este. Most a napszak mindegy, nem? :)
ma 07:21
 19/22 anonim ***** válasza:
44%
Néha férjed is altathatná, kicsit kivehetné a részét a gyerekekből, hogy te pihenhess és akkor a libidód is oké lenne. Talán beszelhetnél vele, ne legyél már ennyire nyuszi 🙄
ma 08:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
15-nek igaza van, nem mindenkinél vannak nagyszülők és nem mindenki engedheti meg magának a bébiszittert. Értem a problémát, bár nekem segitett mindenben a férjem, mégsem volt libidóm szülés után. Esküszöm, úgy éreztem, ha többé hozzám se nyúlna, az sem zavarna, annyira nem kivántam a szexet. Nekem szerencsém volt, mert férjem megértő és türelmes volt, a probléma nálunk akkor szűnt meg, mikor abbahagytam a szoptatást.
ma 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!