Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2.5 éve vagyunk együtt a párommal nemrég költöztünk össze.

Van egy barátja aki az ő elmondása szerint régebben fel akarta szedni (mikor már együtt voltunk) megkértem őt, hogyha nem lenne nagy baj akkor ne beszéljenek amire ő egyértelműen azt a választ adta hogy semmi baj, ez természetes.

Eltelt azóta egy pár hónap, majd azon kaptam magam hogy hirtelen a sráccal törölve lettek az üzenetek, amire azt mondta csak az insta cseszekedik. Furcsállottam is, és azt éreztem hogy átver, de hagytam az egészet. A srác mai napig reagálgat a történeteire, jegyzeteire, mindent megnéz és még a javasoltak között is legelöl van. Mégsincs semmi kommunikáció köztük? Régebben még az egész előtt pár hetente beszélgettek, de csak felületes témákról viszont több hónapja egyetlen szó sem. Lehet csak betegesen féltékeny vagyok, és el kellene engednem ezt az egészet a kapcsolatunk, és a saját érdekemben hogy ne rágódjak ezen de rossz előérzetem van.

tegnap 19:47
 1/3 Noren1989 ***** válasza:

Nem csalna meg.

Nem értem a feltéees módot.

tegnap 20:12
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
*feltételes
tegnap 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen nem tűnnek el a beszélgetések. Le kellene ülnötök beszélni erről. Ha azután sem bízol benne, felesleges folytatni a kapcsolatot.
tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!