Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja, hogy szeretne ő is kipróbálni más lányt de nem is ismerkedik és csak velem találkozik akkor az azt jelenti, hogy szeret engem és nem fog megcsalni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:15
1 2 3 4
 1/31 Diavolino44 ***** válasza:
Ez emberfuggo, en is mondtam ezt, s nem csaltam meg az exem, 5 evig voltunk egyutt.
2012. máj. 9. 10:22
 2/31 anonim ***** válasza:
Először is hogyan jött szóba hogy ki próbálná mással?
2012. máj. 9. 10:24
 3/31 anonim ***** válasza:
Mert nem egyértelmű hogy most 3-as szexről van pl. e szó vagy valami egészen másról
2012. máj. 9. 10:26
 4/31 A kérdező kommentje:
Úgy jött szóba h mikor szakítottunk, nekem volt más neki nem.És egymásnak az elsők voltunk.Mikor kibékültünk úgy volt, h ezt mondta.Mondta h persze ez nekem biztos nem tetszik meg mit tudom én.erre én mondtam neki, hogy oké legyél mással...Szeretem és nem akarom elveszíteni.Mondta, hogy hagyjam el ha szenvedek, de én mellette vagyok.Tudom h nem akar elveszíteni, mert érezteti
2012. máj. 9. 10:30
 5/31 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, az azt is jelentheti, hogy k-urvázni jár, vagy akár azt is, hogy mégcsak fejben jutott el odáig, de megtenni nem akarja, meg persze azt is jelentheti, hogy valójában szeret, és csak szócsata az egész.
2012. máj. 9. 10:31
 6/31 Dávidmester13 ***** válasza:
igen jelenthet azt is hogy nem fog megcsalni DE azt is hogy már megcsalt és ezzel a mondatával csak a saját lelkiismeretét próbálja megnyugtatni és neked próbálja bizonygatni hogy mennyire szeret és próbálja elhitetni veled is görcsösen hogy nem fog megcsalni soha ! vagy azt is jelenthet hogy nemsokára szakítani fog veled
2012. máj. 9. 10:31
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem akar szakítani most békültünk ki nem rég:) Meg azóta mióta elmondtam neki, hogy mennyire hiányzik a szeretet kimutatása a kapcsolatunkban nagyon igyekszik.Nem is ismerkedik senkivel ez a fura.Amúgy a legjobb barátja mondta, hogy nem kell aggódnom mert odáig van értem csak fél h elhagyom mert néha bolond...és addig nem akar úgymond felvállalni amíg nem költözünk össze mert fél a kudarctól
2012. máj. 9. 10:35
 8/31 A kérdező kommentje:
Amúgy ő nem bizonygatja h nem csal meg...erre nincs szükség, mert tudom h nem akarja megtenni.Csak nem értem miért nem vallja be h Igen szeretlek de még várj vagy vmi
2012. máj. 9. 10:36
 9/31 anonim ***** válasza:
Hát feljebb jól írják, biztos valami titok bujkál a háttérben. De írtad hogy nem ismerkedik, szóval előfordulhat, hogy azért van szüksége rád, mert nélküled egyedül érezné magát meg ilyesmi. Lehet, hogy szeret, de nehéz egy egyszerű hozzászólóként megmondani, hogy komolyak e az érzései irántad vagy sem..
2012. máj. 9. 10:56
 10/31 A kérdező kommentje:
Hát most megfogtál...:S Ha nem szeretne akkor is változtatna a jobb kapcsolat érdekében?:S
2012. máj. 9. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!