Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja, hogy szeretne ő is kipróbálni más lányt de nem is ismerkedik és csak velem találkozik akkor az azt jelenti, hogy szeret engem és nem fog megcsalni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:15
1/31 Diavolino44 válasza:
Ez emberfuggo, en is mondtam ezt, s nem csaltam meg az exem, 5 evig voltunk egyutt.
2/31 anonim válasza:
Először is hogyan jött szóba hogy ki próbálná mással?
3/31 anonim válasza:
Mert nem egyértelmű hogy most 3-as szexről van pl. e szó vagy valami egészen másról
4/31 A kérdező kommentje:
Úgy jött szóba h mikor szakítottunk, nekem volt más neki nem.És egymásnak az elsők voltunk.Mikor kibékültünk úgy volt, h ezt mondta.Mondta h persze ez nekem biztos nem tetszik meg mit tudom én.erre én mondtam neki, hogy oké legyél mással...Szeretem és nem akarom elveszíteni.Mondta, hogy hagyjam el ha szenvedek, de én mellette vagyok.Tudom h nem akar elveszíteni, mert érezteti
2012. máj. 9. 10:30
5/31 anonim válasza:
Nem feltétlenül, az azt is jelentheti, hogy k-urvázni jár, vagy akár azt is, hogy mégcsak fejben jutott el odáig, de megtenni nem akarja, meg persze azt is jelentheti, hogy valójában szeret, és csak szócsata az egész.
6/31 Dávidmester13 válasza:
igen jelenthet azt is hogy nem fog megcsalni DE azt is hogy már megcsalt és ezzel a mondatával csak a saját lelkiismeretét próbálja megnyugtatni és neked próbálja bizonygatni hogy mennyire szeret és próbálja elhitetni veled is görcsösen hogy nem fog megcsalni soha ! vagy azt is jelenthet hogy nemsokára szakítani fog veled
7/31 A kérdező kommentje:
Nem akar szakítani most békültünk ki nem rég:) Meg azóta mióta elmondtam neki, hogy mennyire hiányzik a szeretet kimutatása a kapcsolatunkban nagyon igyekszik.Nem is ismerkedik senkivel ez a fura.Amúgy a legjobb barátja mondta, hogy nem kell aggódnom mert odáig van értem csak fél h elhagyom mert néha bolond...és addig nem akar úgymond felvállalni amíg nem költözünk össze mert fél a kudarctól
2012. máj. 9. 10:35
8/31 A kérdező kommentje:
Amúgy ő nem bizonygatja h nem csal meg...erre nincs szükség, mert tudom h nem akarja megtenni.Csak nem értem miért nem vallja be h Igen szeretlek de még várj vagy vmi
2012. máj. 9. 10:36
9/31 anonim válasza:
Hát feljebb jól írják, biztos valami titok bujkál a háttérben. De írtad hogy nem ismerkedik, szóval előfordulhat, hogy azért van szüksége rád, mert nélküled egyedül érezné magát meg ilyesmi. Lehet, hogy szeret, de nehéz egy egyszerű hozzászólóként megmondani, hogy komolyak e az érzései irántad vagy sem..
10/31 A kérdező kommentje:
Hát most megfogtál...:S Ha nem szeretne akkor is változtatna a jobb kapcsolat érdekében?:S
2012. máj. 9. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!