Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja, hogy szeretne ő is kipróbálni más lányt de nem is ismerkedik és csak velem találkozik akkor az azt jelenti, hogy szeret engem és nem fog megcsalni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ez gondolom fordítottan arányosan működik ahhoz viszonyítva ahogyan téged szeret. Ha semmit sem érezne irántad, akkor valszeg kérdés nélkül elhagyna téged másért.
2012. máj. 9. 11:04
 12/31 A kérdező kommentje:

Valószínűleg igen...

Magyarul várjam meg amíg magától lép?

2012. máj. 9. 11:06
 13/31 anonim ***** válasza:
Inkább tedd fel a kérdést, hogy boldog vagy e srác mellett, vagy van más aki többet is adhatna neked, és ezt te is önzetlenül tudod viszonozni neki?
2012. máj. 9. 11:12
 14/31 A kérdező kommentje:
Én boldog vagyok...ha nem vagyok boldog néha az csak azért van, mert ő tipikus Bak aki nme tudja eléggé kimutatni az érzelmeit.Én meg nagyon olyan vagyok aki ezt igényli:) De változtat rajta.:)
2012. máj. 9. 11:17
 15/31 anonim ***** válasza:
Értem. Amúgy le tudod írni a korotokat? Mert most veszem észre hogy le maradt, és talán ez is fontos szempont lehet.
2012. máj. 9. 11:20
 16/31 A kérdező kommentje:
A párom 24 éves Én 22 leszek 2 hónap múlva:)
2012. máj. 9. 11:28
 17/31 anonim ***** válasza:

Figyu tegnap leírtam mit gondolok az igazi szeretetről, szóval bemásolom hátha hasznát veszed ebben a témában: (mivel nem ehhez a kérdéshez szántam előfordulhat hogy lesz egy-két fölös dolog benne)

Szóval egy kis részlet:

"Szerintem elsősorban az illető lelkivilágától függ hogy kit érdemel meg vagy kit nem, ilyenkor a külső nem valami lényeges szempont. De talán ezt csak én gondolom így, ki tudja... Az az igazság eléggé nehéz elsőre megítélni valakit ugyanis ritkaság a mai világban ha valaki önmagát adja. Szóval hogy az ember kit érdemel meg az csak saját magától függhet, ha pl. te nagyon kedves és gyönyörű lány vagy és szereted önmagadat adni, akkor a társadnak ezeket kell majd értékelnie benned, a másik fontos dolog emellett pedig az lesz, hogy igaz barátoddá váljon és önzetlen segítséget nyújtson ha szükséged van rá (többek között).

De nem ismerlek szóval összefoglalom röviden a saját gondolataimat: szerintem két dolog van ami szükséges lehet egy kapcsolatban:

1. az illető értékeli az összes benned rejlő tulajdonságokat, elfogad és nagyon becsül téged

2. az illető csak azért akar magának téged hogy szerethessen, és mint a legértékesebb teremtést a világon, úgy félt és vigyáz téged önzetlenül. "

2012. máj. 9. 12:01
 18/31 A kérdező kommentje:
Az igaz, gogy olyannak szeret amilyen vagyok.:) És nem érdekli az, hogy hány kg vagyok vagy h barna a szemem.Én meg vagyok elégedve magammal őt meg egyenesen jó nézni::)
2012. máj. 9. 12:16
 19/31 anonim ***** válasza:

Hát akkor még annyit fűzök hozzá, hogy talán félre értelmeztem valamit és a bizonytalanságotoknak talán csak a srác félelme az egyetlen oka. Lehet hogy olyan ritkaság vagy számára amit nagyon szeretne megbecsülni, de visszafogja magát, nehogy elijesszen téged magától.

Ui: 21/F vagyok

2012. máj. 9. 12:23
 20/31 A kérdező kommentje:
% év után szerinted eltud? Imádom az összes bolondságát:)
2012. máj. 9. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!