Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja, hogy szeretne ő is kipróbálni más lányt de nem is ismerkedik és csak velem találkozik akkor az azt jelenti, hogy szeret engem és nem fog megcsalni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam.5 év
2012. máj. 9. 12:45
 22/31 anonim ***** válasza:

Akkor most mi is a gond igazából? :DD

Te azt mondod igyekszik, de közben mégsem érzed a tüzet vagy micsodát, ez amúgy kicsit ellentmond egymásnak, csak most jutott így hirtelen eszembe. .D

2012. máj. 9. 12:49
 23/31 A kérdező kommentje:
Az, hogy ezek után felejtsem el amit mondott, hogy ő ki akar mást próbálni.Nem fogja megtenni?
2012. máj. 9. 12:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha lehet ez alatt azt érti hogy többre van szüksége vagy egyszerűen nem akar komoly kapcsolatot. Nem tudom milyen volt az előélete, viszont előfordulhat, hogy úgy érzi, sok dologról maradt le és ezt szeretné bepótolni. És nem mindegy hogy önző célból tart e magánál vagy az ellenkezője miatt. Ezekre kéne valahogy rájönnöd... Lehet hogy te imádod őt, de ennek nem szabadna egy oldalúnak lennie. Mérlegeld magadban, hogy milyen szinten működne a legjobban a kapcsolatotok: szerető, hitves, barát... sok féle létezik.
2012. máj. 9. 13:06
 25/31 anonim ***** válasza:
"Ha" lehet "hát" sajnos elírtam.
2012. máj. 9. 13:07
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem akar komoly kapcsolatot? 5 éve abban van:) nem baráti nem szerető.ő mindig úgy beszél rólam mint a párjáról.kedves meg pl.nem d...nk meg ilyenek hanem szerelmeskedünk.És nem is használ mást
2012. máj. 9. 13:09
 27/31 anonim ***** válasza:
Úgy értem nem akarja végleg elkötelezni magát (házasság, minden férfi rémálma :DD).
2012. máj. 9. 13:11
 28/31 A kérdező kommentje:
Ez sem igaz rá.mert egyik nap mondta, hogy reméli most már minden helyre jön és egy család leszünk...Nem értem ezek után már.pedig annyit beszélgetek vele
2012. máj. 9. 13:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Ki tudod fejteni valahogy miként jött szóba ez a "kipróbálnám más csajjal" dolog?
2012. máj. 9. 13:19
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy mi egymásnak az elsők voltunk.Mikor szétmentünk Én voltam ő nem volt mással
2012. máj. 9. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!