Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha amikor a mostani párommal vagyok akkor is a régire gondolok ?
Figyelt kérdés
5 évig együtt voltam egy lánnyal és szakított velem. Ő volt a másik felem és nagyon megviselt. Eltelt 3 év és pár hónapja összejöttem egy aranyos lánnyal de nem érzem magam olyan jól vele mint az előzővel és közel se tudok olyan jól elbeszélgetni vele. Viszont ő nagyon oda van értem,de amikor vele vagyok mindig az előzőre gondolok,hogy milyen jól éreztem magam vele. Nem vagyok boldog a mostanival. Ő viszont boldog velem. Kellemetlen nagyon. Nem tudom mit csináljak. Nem akarom megbántani,mert neki én vagyok az első és látom rajta hogy nagyon szeret engem,de nekem meg az előző hiányzik. Mit csináljak ?tegnap 19:19
2/5 Noren1989 

válasza:

Nem megbántás végülis, hogy hülyíted... :D
Bro, növesszél valami spinális kordot, és mondd meg neki az igazat.
3/5 anonim 

válasza:

Normális dolog hogy nehezen felejted el a nagy szerelmedet. Ha elmondod neki mondd hogy nehéz az első szerelem után mást szeretni. De aztán nehogy koppanj mert ha ő otthagy meg ő fog hiányozni. A másik már nem elérhető, most az van hogy egyedül vagy további 3 évig, keresel egy tűt a szénakazalban aki ugyanúgy megfog mint az exed és még el is felejtetni, vagy megpróbálod a pároddal, de ahhoz el kell mondani neki őszintén hogy mik vannak benned. Mondjuk szerintem főleg azért gondolsz rá mert ő dobott, és bántja az egódat, ezt kellene valahogy feldolgozni.
4/5 anonim 

válasza:

Mondjuk olyan lányokkal kéne ismerkedned, aki már az elején is kiváltja belőled azt az érdeklődést, ami szükséges egy kapcsolathoz. Első randi után eltudod dönteni, megfogott vagy csak simán jó volt vele, de ennyi. Légy magaddal tisztában, nem vergődni kell, hogy nem érzed jól magad, minél tovább húzod, annál fájdalmasabb lesz a lánynak. Máskülönben meg hiába akarsz te a múltban élni, legalábbis élhetsz, csak épp nem válik hasznodra. Így nem csoda, hogy mással nem érzed jól magad, el kell fogadni, annak vége. Ne az exedet keresd, időpazarlás.
5/5 anonim 

válasza:

Sokan csak a párjukat nem tudják szeretni tökmindegy kivel állnak le, mindig a szomszed fűje a zöldebb nekik ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!