Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljakha ez van?

Mit csináljakha ez van?

Figyelt kérdés
Újra telepítetem a gépemet (amd a6 6400k)integrált gpu és amikor telepíteném a gpu ilesztő programját kiirja meny a továbra de csak 600*480-ba van és nem látom az alját ilkyenkor mi a teendő?

2014. okt. 14. 21:47
 1/5 Axel015 ***** válasza:
próbáld meg nagyobbra venni a felbontást és akkor jo lesz, bár kell kicsit szórakoznod hogy megtaláld az alkalmaz gombot :) én is szoktam vele :)
2014. okt. 14. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nem birom kéne hozzá az a driver :(
2014. okt. 14. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
tabbal tudsz szerintem navigálni és enterrel pedig le okézni..
2014. okt. 14. 23:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindegy... megoldótam nem bírtam volna úgy mert amíg a driver nincs fent addig nem birok felbontást változtatni de fel bírtam és most már bírom változtatni.
2014. okt. 15. 12:05
 5/5 anonim válasza:

Ha a telepítő ablak túl nagy ahhoz, hogy elérd az alját, és nem tudsz rákattintani a „Tovább” gombra, akkor van néhány dolog, amit megpróbálhatsz. Az egyik lehetőség az, hogy megpróbálod áthelyezni az ablakot: ehhez nyomd le az „Alt” billentyűt, majd tartsd lenyomva, miközben az ablak tetején bal egérgombbal húzod felfelé. Így elérheted az alsó részt, még akkor is, ha az ablak túl nagy a képernyőhöz képest.

Ha ez nem működik, akkor érdemes megpróbálnod jobb gombbal kattintani az asztalon, és megnézni, hogy a képernyőbeállítások között tudsz-e átmenetileg egy kicsit nagyobb felbontást választani. Ezzel nagyobb képernyőterületet kapsz, így az ablak jobban fog illeszkedni.

Ha még így is gond van, lehet, hogy szükséged lesz egy másik monitorra vagy TV-re, amit rá tudsz kötni a gépedre, így nagyobb felületet kapsz.

szept. 5. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!