Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan emberrel aki megcsalta az előző párját?

Figyelt kérdés

Vagy aki egyszer megtette az megteszi máskor is?

Tudom hogy nem lehet mindenkire ráhúzni ugyanazt, csak kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol erről

nov. 21. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%

Miért kérdezed? Te nem?

Honnan tudod?

Bízol benne? Nem is ismered még. Ráérsz később összejönni vele, majd amikor már teljes bizalommal tudsz.

nov. 21. 11:29
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Én jöttem össze olyannal.

Megcsalt. :D

Aztán dobtam.

Most már nem jönnék össze valszeg. pláne mert házas vagyok.

nov. 21. 11:34
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Körülményektől függ. Ha valaki krónikus csaló, és az összes párkapcsolatában félrelépett korábban, akár többször is, az nyilván gyanús, és úgy nem mernék belevágni vele a kapcsolatba. De ha kb csak egyszer félrelépett, azt is bevallja és rosszul érzi magát miatta és mittudomén, akkor én ezt bár nyilván nem tartom dícséretesnek, de nem írom le emiatt az embert, hogy akkor az ő személyiségének szerves része a hűtlenség. Mindenki hibázhat, fejlődik utána, tanul a régebbi tapasztalatokból, nem mondanám azt, hogy aki 18-20 évesen, félig-szerelmesen egy buliban megcsalta az 5 hónapos kapcsolatát, az majd 30 évesen is megbízhatatlan lesz egy boldog házasságban, főleg, ha a kettő között nem ismétlődött meg az esemény.

Szóval a körülmények nem mellékesek.

Ja, az meg a másik, hogy csak azért, mert valaki MÉG nem csalt meg senkit, nem jelenti azt, hogy nem én leszek az első, akit meg fog. Volt már ilyenben részem, a fickó váltig állította, hogy ő márpedig így-úgy hűséges és sosem lépne félre, de azért engem mégis sikerült megcsalnia :D A férjem meg egyszer megcsalta egy exét, még jóóóval előttem, egyedi eset volt, nem csinált belőle rendszert, mi már 10+ éve vagyunk együtt, és meggyőződésem, hogy ezidő alatt hozzám végig hűséges volt. Ahogy én is hozzá, mert én viszont megcsaltam az exem a mostmár férjemmel, érte hagytam le, de ez szintén egyedi eset volt, sosem csaltam meg előtte senkit, és nem szokásom azóta sem másokért lelépni. Szóval nem jelent ez semmit szerintem.

nov. 21. 11:39
 4/16 gergelice16 ***** válasza:
66%
Ha valaki megcsalja a párját, az azt mutatja, hogy érzelmileg totál fejletlen, és hogy számára a szex csak egy élvezetforrás, a lelki részét egyáltalán nem érti. Viszont ha ezt ő meséli el nekem, abból az látszik, hogy megbánta a dolgot, és hogy talán már érettebben látja a dolgokat. Valószínűleg meghallgatnám a körülményeket, és megvizsgálnám, hogy mennyire érett meg azóta. Ha azt látom, hogy van esély vele egészséges kapcsolatot kiépíteni, akkor adnék neki egy esélyt, de az biztos, hogy hátrányból indulna a szememben.
nov. 21. 11:39
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Én is voltam olyannal akiről kiderült, hogy megcsalta a volt barátnőjét - velem. Nem tudtam, hogy van valakije. Aztán ahogy kiderültek a dolgok és mindenre rájöttem, kiderült, hogy engem is megcsal. 😃 Én dobtam, míg az új csaj (akinek szintén felnyitottam a szemét) szakítás helyett inkább szült neki egy gyereket. 🤣 Közben a fülembe jutott, hogy őt is megcsalta. Szegénykém olyan naiv, de ez legyen már az ő gondja. Nagyon feszített, hogy a pasi annyi csaj közül csak mellette tartott ki, holott a valóság teljesen más. Egy beteg, hazudozó pszichopata az illető. Én utólag hálát adok az égnek, hogy megszabadultam tőle.

Aki egyszer megteszi, az jó eséllyel újra megfogja.

nov. 21. 11:42
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Én eddig mindenkit megcsaltam 😔🙄.

Van hogy évekig hűséges voltam, akár 5 évig is. De utána mindig akadt valaki.

nov. 21. 12:24
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Megtettem és engem is megcsalt. Úgyhogy soha többé.
nov. 21. 13:03
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Velem összejött a férjem, és nem is csaltam meg; okultam a korábbiakból.
nov. 21. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer velem is volt ilyen, utána többet nem.

De erre csak annyit mondok, nem biztos hogy mindent fogsz tudni a párod múltjáról. És az sem kizárt, hogy valaki majd melletted fogja elkezdeni a megcsalást. Meg kell ismerni a másikat, ennyiből itélkezni nem érdemes.

nov. 21. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem jöttem össze olyan emberrel, aki tudom, hogy megcsalta a feleségét, ugynakkor összejöttem egy olyan férfival aki félrelépett már a párkapcsolatában. Ahogyan ez az utóbbi férfi is összejött egy olyan nővel, aki megcsalta a férjét.

Nem fekete-fehér, hogy aki hűtlen volt, abban nem lehet bízni. Elmagyarázom a saját példámmal:

15 évig hűséges feleség voltam. Soha nem jutott volna eszembe a megcsalás, elítéltem ezt a fajta magatartást, mert abszolút gerinctelenség.

Mégis eljutottam arra a pontra az életemben, hogy igen, érzelmileg megcsaltam a férjem. Szerelmes lettem egy másik férfiba, akivel először semmi, majd hónapokkal később titokban kavarni kezdtünk. Nem a szex volt a lényeg, az csak egyszer történt meg, és utána el is dobott magától az illető.

A szeretőm, vagy minek nevezzem, velem csalta meg a feleségét.

Össze akartam jönni vele? Eleinte igen, aztán rájöttem, hogy nekem ilyen hűtlen fickó nem kell, mert ha el is válik, csak az állandó féltékenykedés lenne felőlem, elég jogosan, mert minden nő cikkcakkba pisilt tőle, ahol megjelent. Jó pasi volt, na, mindenki elvitte volna egy körre, de a pasas mégis engem választott arra a kb 1 évre.

Szóval nem, ilyen hazudozó, hűtlen emberrel jobban belegondolva, nem jöttem volna össze. Szép volt, jó volt, de hosszútávon nem ment volna.

Férjemmel egyébként még azelőtt elváltam, hogy a szeretőmmel aktusra került volna a sor.

Bár megcsaltam, igaz, de azért ennyiben fair akartam maradni, hogy nem hazudok tovább annak, akivel együtt élek.

Aztán szingli voltam 1 évig, nem kerestem, mégis befutott egy új férfi az életemben. Ő is elvált, majdnem ugyanakkor, mint én.

Beszélgettünk párkapcsolatokról, szóba került, ki mit gondol a megcsalásról. Én elmeséltem neki a történetem, hogy hűséges típusnak tartom magam, de volt egy ilyen - enyhen szólva - botlásom, ami a házasságomba került. De rettenetesen bánom azóta is, amit tettem, és az a lelkiismeret furdalás nagyon helyrebillentett fejben, hogy többet ilyet soha ne tegyek.

Megkérdeztem tőle, hogy tudván ezt, hogy képes voltam 15 év után félelépni, akar-e velem járni, tudna-e bízni bennem.

Elmesélte, hogy ő is járt hasonlóképpen, még kb 10 évvel ezelőtt, de ott csak csókig és érzelmi kötődésig jutott a harmadik féllel. Ő is szakított az akkori barátnőjével, és óriási bűntudatot érzett a hűtlensége miatt, annyira, hogy pár hónapig az alkoholra is rászokott.

Inkább ő kérdezi, hogy én akarok-e vele kapcsolatot, tudván, hogy ő is csalta már meg a párját.

Mindketten megtapasztaltuk ugyanazt, mint a másik, mindketten mélyen megbántuk a tettünket. Szóval belevágtunk, megpróbáltuk egymással a kapcsolatot, és azt kell mondjam, nagyon jól döntöttünk egymás mellett. Sem ő, sem én nem adunk egymásnak féltékenységre okot adó dolgot.

Jó a szex, érzelmesek a beszélgetések, kölcsönös a törődés és igen, maximálisan hűségesek vagyunk egymáshoz már hosszú idő óta.

Szóval inkább személyiségtől függ, mintsem önmagától a ténytől, hogy valaki korábban volt-e megcsaló fél egy kapcsolata idején.

nov. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!