Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan emberrel aki megcsalta az előző párját?
Vagy aki egyszer megtette az megteszi máskor is?
Tudom hogy nem lehet mindenkire ráhúzni ugyanazt, csak kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol erről
Attól függ.
Ha egyszer elkövetett egy ilyen hibát, akkor még nem törnék pálcát, de ha a fülembe jutna, hogy az összes eddigi kapcsolata emiatt ért véget, akkor nem foglalkoznék az illetővel.
10es
"Szerelmes lettem egy másik férfiba, akivel először semmi, majd hónapokkal később titokban kavarni kezdtünk"
Ez mit jelent? Csókolózás tapi?
Mennyi ideig csaltad a férjedet?
Ráment a házasságod. Hogyan? Elmondtad neki vagy rájött?
Ha megint előfordulna egy ilyen kísértés, hogy beleszeretsz valaki másba, akkor mi lesz? Azt hagyjuk hogy ez sose fog előfordulni, engem az érdekel ha mégis előfordul akkor is gerinces maradnál?
A szerelmes voltam szöveg nem mentség a megcsalásra nálam.
Az a bajom hogy hiába jönnek a lelki ismerettel, megbánták.. ha komolyan újra szerelmes leszel, mi a garancia hogy nem veszi el az eszedet és leszel hűtlen? Sokan elítélték a megcsalást de jött egy akkora fellángolás hogy mégis megtették.
Ha valaki elítéli, gerinctelennek tartja az sem garancia hogy nem fogja megtenni. Sok ilyet olvastam meg hallottam.
13-as, a 10-es vagyok.
Igen, azt jelenti. Majdnem 1 évig, ezt írtam is.
Nem jött rá, én mondtam el.
Ha esetleg újra előfordulna, hogy érzelmek alakulnának ki egy másik ember iránt (hozzáteszem, nekem nagyon nehéz szerelmesnek lennem, sok férfi ismerősöm és kollégám van, mégis 15 éven keresztül senki nem váltotta ki belőlem, addig a bizonyos pontig), akkor tudom a helyén kezelni, mert rájöttem egy nagyon fontos fontos dologra: ha valaki felé neadjaég valaha is vonzódni kezdenék a jelenlegi párom mellett, akkor nagyon elgondolkodnék, miért történik az, ami. Mert ami hiányzik a kapcsolatomból, az fog tetszeni egy másik félben.
Nem fogok viszonozni se flörtöt, se semmilyen közeledést, hanem végiggondolom, hogyha ez és ez jól esik/jól esne, akkor mit kell otthon kijavítani.
A harmadik fél tulajdonképpen megüzeni, mire vágysz. Ez egy üzenet. Nem kell a karjaiba rohannod azért, mert tetszik amit sugároz, hanem értelmezni kell azt, és ez alapján elindulni, mivel kéne feldobnod a kapcsolatod, vagy mit kell megjavítani.
például:
Klasszik szeretői kapcsolat - kevés/nem jó a szex otthon
szerelmes leszel másba - ellaposodott az otthoni kapcsolat, unalmas
flört, bókok - otthon nincs elég pozitív visszajelzés rád
jól érzed valakivel kettesben - nincs elég közös, új program
és még sorolhatnám. Tehát nem mondom azt, hogy újabb 15 év múlva nem csavarhatja el valaki megint a fejemet, de nem fogok engedni a felületes érzéseimnek és a rózsaszín ködnek, hanem tudatosan végiggondolom, miért történik mindez, és szépen átveszem, milyen hiány lehet köztem és a párom között. Aztán célirányosan javítok/javítunk rajta.
A garancia pedig az, hogy az ember a saját hibájából tanul a legtöbbet, és mégegyszer ugyanazt bolond leszek újra átélni. Sokkal több hátrányt okozott az idiótaságom, mint amennyi előnyt. Józan paraszti ésszel is felfogom már ezek után, hogy szimplán nem éri meg. NEM AKAROK engedni az ösztönöknek és a fellángolásnak, tudatosítom magamban, hogy ezt helyén kell kezelnem, venni az üzenetet, és ami "energia" felszabadulna bennem, azt a párkapcsolatom megjavítására kell fordítanom. Befelé. Nem kifelé.
Hűségesnek lenni a legnagyobb palimadárság!!!
Hetente váltogatom a nőimet, most egyszerre 3 is van!
Akinek nem tetszik annak kívánom, hogy élete végéig ugyanazt a p.nát lássa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!