Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan fiúval, aki az előző barátnőjét többször is megcsalta?
Figyelt kérdés
Elég bizonytalan vagyok, ez ok arra, hogy ne legyen semmi? Fogalmam sincs meg tudnék-e bízni benne. Azt tudom, hogy az előző barátnőjét többször megcsalta, de mindig ugyanazzal a lánnyal.
Mit tennétek? Ő szeretne velem összejönni!
2013. jún. 25. 12:54
3/9 anonim válasza:
nem
16f
na de komolyan nem, megtette meg is teszi újra
4/9 anonim válasza:
Ha Veled csalta meg, akkor simán összejöhetsz vele.
5/9 anonim válasza:
Ha elég gazdag, akkor szerintem el lehet viselni némi hűtlenséget.
6/9 anonim válasza:
ÓÓ én tudnék neked mesélni,az ilyen kaliberű úriemberekről és bizton állíthatom,hogy nem fog tudni ellen állni az ilyen kísértéseknek!!!
17L
8/9 anonim válasza:
Tuti nem... Még akkor sem ha velem csalta... :) Az ilyenekkel csak szórakozni jó!
9/9 anonim válasza:
nem tudni a hátterét milyen nőt csalt meg.
ez igy önmagában kevés egy döntéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!