Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek azzal az emberrel, aki megcsalta veletek a párját, és utána értetek hagyta el?
ha igen, miért?
ha nem, miért?
kort és nemet is, légyszi :)
Nem, mert akkor azon gondolkodnék folyamatosan, hogy ha azt a másikat elhagyta csak így, akkor valószínű, hogy velem is megtehetné, nem érezném magam kivételnek.
De ez nem történhet meg,mert nálam nem volt divat foglalt srácokkal kezdeni, meg egyébként is van barátom.
20/L
Nem, nem jönnék össze egy féreggel.
22L
Nem értem. Most aki azt válaszolta, hogy NEM az nem jönne össze azzala szeretőjével, akit sikerült elszeretnie mástól? Mert ez volt akérdés, csak másképp?
Én igen, összejönnék vele. Nem azt nézném, mielőtt összejönnék valakivel, hogy szerintem miért nincs értelme. Belevágnék és majd lesz ami lesz, addig is jól fogok szórakozni.:-)
Pláne, ha arról vanszó, hogy egy nőt kaptam meg, aki másé, és akit akartam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!