Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbikosok, mit tennétek ha összejönnétek egy csajjal, és utána kiderülne hogy zsidó származású?
"És egy normális ember, ha jobbikos, ha nem, nem a vallást és a származást nézi, hanem az embert!"
ez most vicc? még olyan jobbikossal nem találkoztam aki ne cigányozott volna
sztia most komolyan ilyen hülyeséget kérdezel előzőekben már leirták amit én is irnék még annyit kérdeznék szereted? összejött akkor nem mind1 hogy milyen származásu
ráadás ha belegondolsz a zsidókat sem a te párod miatt utálták meg...vannak minden fajta emberbe jók és rosszak emiatt ne hagy el a párod csakmert zsidó származású
A kérdés provokatív, s sajnos azt mutatja, mennyire át van mosva a média által az emberek agya azzal kapcsolatban, hogy mit gondoljanak a Jobbikról. A média úgy állítja be őket mint antiszemita, rasszista, neonáci, fasiszta pártot, holott az igazság az, hogy kizárólag jogos érveket hoznak fel a társadalmi egyenlőtlenségek, a bürokrácia, a gazdasági kizsákmányolás, a bűncselekmények, korrupció stb. kapcsán. A Jobbik egyetlen gondolata sem ördögtől való, ezt kellene belátni. A lélek választ el, nem a bőrszín. Az elmúlt évtizedek magyar politikája, gazdasága nem a Jobbik miatt olyan amilyen...
A kérdésre válaszolva: nem változtatna az érzelmeimen, ugyanúgy szeretném a lányt, ahogy addig.
volt egy barátnőm, akinek a pasija félig roma, félig zsidó volt, mégis szakított vele, de nem azért mert jobbikos volt a csaj, hanem mert nem passzoltak egymáshoz.
én lány vagyok, de nem járnék zsidó fiúval, mert nem tetszik nekem ez a kultúra. akkor még benne lennék, ha csak kis részben zsidó, de nem tartja fontosnak, és egyáltalán nem gyakorolja ezt a vallást. Jobbik szimpatizáns vagyok, de nem vagyok embergyűlölő, csupán nekem egyáltalán nem tetszik a zsidó kultúra. ja, a másik, h keresztény esküvőt szeretnék majd, és egyáltalán nem szeretném átvenni a zsidó vallást a párom miatt, ezért se kezdenék zsidóval.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!