Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy srác, aki kép, külső alapján nem annyira jön be, de úgy igazán tiszta szívből szeret akkor is, ha hónapokkal azelőtt összezavarodottan azt mondtad neki legyünk csak barátok összejönnétek vele?
Naná, hogy megpróbálnám!
Fontos a külső, de az alakítható! A belső meg a legfontosabb és az meg nem nagyon változik meg!
Szóval hajrá!
Mennyi idősek vagytok?
Szerintem adj neki egy esélyt, mert boldog leszel vele :) a külsőn lehet javítani csak motiváld majd. :)
Én meg a nagydarab, magas, macis, férfias arcú pasikat szeretem, aztán mégis egy velem egy magasságú, vékony, kisfiús arcú srácba szerettem bele. :D
Szerintem adhatnál neki egy esélyt, de csak akkor, ha belsőleg tényleg szimpatikus és jól érzed magad vele. Csak ne hitegesd. Vagy kialakul valami, vagy nem.
És te mennyire nem tudod elfelejteni a srácot? Mennyire piszkálja a fantáziádat? Találkozni találkoztatok már egyáltalán? Az a bizonyos "kémia" megvan?
Ha bottal sem piszkálnád meg, akkor hagyd. De ha csak annyi a hiba, hogy kislány korodban nem róla álmodoztál éjjelente, akkor miért ne?
Én alapjában véve a kisfiúsabb, vékonyabb pasikat szeretem, előny a hosszú haj és a rockzene hallgatása. Ebből logikusan következik, hogy egy szőrös, macsós popper pasim van, akit a világ minden kincséért sem adnék oda másnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!