Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek akkor is számit a külső ha a srác jó fej?

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
havernak jó lesz, de másra nem.
2012. aug. 21. 15:25
 2/14 ASOT ***** válasza:
fordítva....nekem hiába jófej egy csaj ha nem tetszik...
2012. aug. 21. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni b@zdmeg ez a lényeg,csak akkor van esélyed komolyabb dolgokra,vagy a meleg barátja lehetsz maximum.
2012. aug. 21. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
ez egy tévhit. sokan mondják h a külső egyáltalán nem számít. dehogy nem. belső is fontos, de szexuálisan a külsőhöz fogsz vonzódni. és ugyebár a szerelem = szexuális vonzalom + szeretet. ha csak a szeretet van meg akk max. barátság.
2012. aug. 21. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Talán csak egy vak embernek nem számít a külső, másoknak igen. Viszont az is igaz, hogy mindenkinek más tetszik, nem kell gyönyörűnek/jóképűnek lenni ahhoz, hogy valakinek bejöjjön a kinézeted. Nem is akkora baj, ha látszólag nem tökéletes egy nő, úgy legalább nem lesz annyira elszállva magától. Én kifejezetten kedvelem az átlagos kinézetű nőket, őket nagyon meg lehet fogni néhány jól kiválasztott bókkal, hiszen nem szoktak hozzá.

Valamint mindenki oda célozzon, ahová el is talál.

2012. aug. 21. 15:33
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 21. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Én sose néztem a fiúkat, mindig csak barátként tekintettem a leghelyesebb srácra is. A párommal egy hónapig haverkodtunk, mikor a BELSŐ MIATT megtetszett a külső is..vagy csak egyszerűen ráeszméltem hogy milyen helyes fiú. Kellett hozzá idő, pedig mindenki első perctől mondta hogy kb a középsuli leghelyesebb sráca..

De ettől függetlenül is azt mondom, fontos a külső, mivel tényleg vele lesz a szex-kapcsolat is, és kell hogy megkülönböztesse a többi férfitól, mert kedves srác sok akad, akad sok helyes srác is..de sok kedves, helyes srác már nem

2012. aug. 21. 15:38
 8/14 ASOT ***** válasza:

Sunset!

" Nő az akad csak bizalom és jellem van kevés, és azt akinek megengeded , hogy veled legyen azt meg kell ismerned"

(és fordítva detto)

2012. aug. 21. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát igen..sajnos mára a külső lett több, a belső meg kevesebb..az IQ szinttel együtt
2012. aug. 21. 15:45
 10/14 ASOT ***** válasza:

a külső bizonyos szinten mindenkinek számít.

Ha nem neten ismerkedik...azt látja először.

Mondjuk ülsz egy pultnál meglát egy pasi megtetszel neki, te is felfigyelsz rá, és leszűröd a külső alapján 1 perc alatt, hogy megismernéd e avagy sem.

Ha ugy döntesz h igen, akkor elkezdtek elvileg beszélgetni, és ekkor kezd el kiderülni, hogy mit rejt a külső, ergo milyen a belső. (de persze ahhoz h valóban megismerjük megtudjuk h milyen is ahhoz 1 nap nem elég)

Vagy tévednék?

(ha nem azt veszed h mondjuk itt gyakorin ismerkedik ahol megtud nagyon sok mindent a másikról előbb)

2012. aug. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!