Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha a srác akivel együtt vagy egy fejjel alacsonyabb nálad? Tudom hogy nem a külső számít és tényleg nagyon szeretek a sráccal beszélni de nem tehetek róla engem érdekelnek a külsőségek :S
szard má' le!
nem fontos, hanyagolható
Nem tudom, neked kell elfogadnod.
Amúgy szerintem kicsit már furcsa.
De kidöntött fát könnyű meggallyazni.
Szerintem se gáz. Nekem pont egy ilyen férfi tetszik, de nagyon:) Fél fejjel alacsonyabb nálam. Engem nem zavarna egyáltalán. Önző vagyok, és az én boldogságom számít meg persze az övé. Ha más kinevetne ezért, az nem igazán érdekelne.
Egy-két éve láttam egy párt, képzeld el,legalább 2 fejjel volt alacsonyabb a férfi a nőtől. (a nő is azért elég magas volt)szóval nem törpéről van szó. Volt aki mutogatott rájuk, de a szemük se rebbent, annyira boldognak tűntek, és nagyon szimpatikusak voltak ez miatt. Beszélgettem is velük pár szót, mondták, hogy az elején nagyon cikinek érezték, de hamar rájöttek,hogy az ő boldogságuk számít, nem az,hogy az emberek mit gondolnak. Ki nem sz.rja le?:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!